Illustratie van:

Case International 640 - Elecriesch schema

Hallo tf'ers

Ik ben momenteel bezig meteen Case International 640 aan het opknappen. En daarbij zoek ik een elektrisch schema. dit zoek ik omdat er een aantal kabels zijn afgebroken. Ik zoek dus een schema van een 640 of een andere van de 40 serie of de laatste case international 633 laatste type dus met een dubbele dieseltank.

Met vriendelijke groet Robert.

Deel dit topic

Reacties

pieto84
Schema van een ouder type 633 heb ik wel voor je. Als je belangstelling hebt hoor ik het wel!
robertIHC1056
Dat is nu het probleem het gaat ook om de diesel tank die niet aangesloten is. en ik weet niet welk draadje daar voor nodig is.
groet, robert
Dairy-Special
De tankmeters zijn in serie geschakeld. De + van de bovenste tank zit aan de tankmeter in het dashbord. De - draad van de bovenste drijver gaat naar de + van de onderste drijver. Deze onderste drijver krijgt gewoon massa van het chassis.
De drijvers hebben elk een verschillende weerstand dus ze zijn niet uitwisselbaar.
robertIHC1056
@Dairy-Special danke voor de informatie!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1