Illustratie van:

Unimog 406 - extra luchtcompressor

Halo,

ik ben sinds kort in het bezit van een extra luchtcompressor voor op mijn unimog en nu wil ik hem gaan instaleren maar kan iemand mij vertellen welke darm de aanzuig van de olie is en welke de retour ?
Ik heb een leiding aan de onderkant en een aan de zijkant.

M.v.g. Arne

Deel dit topic

Reacties

Joop3
Meld je aan op www.trac-technik.de, en lees dit maar eens door: trac-technik.de/Forum/showthread.php/…
Daar staat alles stap voor stap beschreven, bij een MB-Trac, maar wel met OM352. Je moet je aanmelden om de foto's te kunnen zien. Bij een turbomotor moet er ook een smoring in de aanvoerleiding van de olie voor de compressor komen, omdat de turbo anders eventueel niet genoeg olie heeft voor de smering, maar dat speelt bij jou niet.
Steyr thomas
Is dit met een dikke en een dunne aansluiting? De dikke zit aan de onderkant als het goed is en is de retour naar het carter. de dunne is de perskant en wordt afgetakt van de oliedruk naar de brandstofpomp. Zo zit het bij onze u1600 tenminste 😉
arneunimogdriver
@Steyr thomas bedankt zo dacht ik ook dat het was maar was niet zeker.
Weet jij ook mischien hoe de compressor bevestigd is ? Ik denkt tussen de motor en de motorsteun. MAar weet het niet helemaal zeker.
Steyr thomas
@arneunimogdriver
Heb je de originele steun er niet bij waarmee je hem er op schroeft en ook de v snaar spant?
arneunimogdriver
@Steyr thomas jawel heb de originele steun erbij maar ik denk dat die steun tussen de motor moet en de steun waar de motor op bevestigd is ?
Steyr thomas
Dat durf ik niet te zeggen hoe het bij een 406 zit. bij de u serie zit hij rechts op het chassis in ieder geval. niet op de motor

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2