Bolinder muntell 350 hydroliek

Hallo mede tfer's

Ik wil van het jaar graag mest aan rijden met mijn 350 aleen deze heeft maar 1 enkelwerkende ventiel. Nu was mijn idee om een ventielen blok op de mest tank te zetten aleen daarvoor heb je dubbelwerkende ventielen voor nodig of een enkel met retour leiding maar nu was mijn vraag of mensen met een 350 weten of er een retourleiding op de trekker zat en zo nee hoe lijkt jullie het slim om die te plaatsen of als jullie betere ideeën hebben laat ze maar horen

Groeten Zepp verbakel

Deel dit topic

Reacties

jmos
Origineel weet ik niet maar gewoon een ventiel aansluiten op de achterbrug en je hebt een retour. 😄 dat de olie rechtstreeks de achterbrug in gaat.
zeppertje14
@jmos

Ooh haha ja dat kan ook ja maar bij zoon 350 is et een aparte bak waar dat in zit maar dar valt wel een ventiel op te bouwen:)
jmos
Quote @zeppertje14:
een aparte bak waar dat in zit

nu je het zegt..... maar dan gewoon daarin.
zeppertje14
@jmos

Maar daar moet niks speciaals tussen ?
jmos
@zeppertje14
normaal niet. kijk anders waar retourleiding vanaf je ventiel heengaat, die zal wss ook dat vat in gaan en dus kan je retour ventiel dat ook gewoon. dus gewoon een snelkoppeling erop schroeven en klaar.
zeppertje14
@jmos

Ooh haha dan gaan we maar weer eens een zaterdagje knutselen 😄
eelke
Hallo.
Bij het retour filter zit een bout. Als je deze verwijdert kun je daar een drukloze retour op maken, dan gaat je retourolie eerst door het retourfilter voordat het terug stroomt.Dit is volgens mij de plek waar het hoort en je hoeft geen gat in het deksel te boren. Succes
zeppertje14
@eelke

Dankje voor de informatie ik zag toevallig net die bout zitten dus ga er werk van maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0