Illustratie van:

Massey Ferguson 3065 - weet iemand wat het probleem is als je hem niet in de b versnellig kan krijge

Mijn buurman heeft een massey ferguson 3065 en hij heeft een probleem vandaar dit hij krijgt hem niet in giering b ik wil het graag weten want het moet opgelost worden!!!!!

Deel dit topic

Reacties

goeiedag eem
tractorfan.nl/topic/53371/ bekijk dit topic maar daar wordt dezelfde vraag beantwoord die jij nu stelt, werkt de link niet dan even de zoekfunctie gebruiken, en zoeken op massey ferguson 3070 staat hij vrijwel direct boven aan,
mike mf
Bedankt de monteur gaat vanmiddag mischien al aan het werk of hij moet doormidden of de moer moet aangedraaid worden
Renze
Quote @mike mf:
of hij moet doormidden of de moer moet aangedraaid worden
Of gauw inruilen voor een Dynashift die wel goed is 😉
ramrod
@Renze
16x16 is net zo goed
valmet 605
@mike mf sterkte ach je hoeft niet lang te zoeken is een bekend probleem.
neles6610
@mike mf mf gelijk weg doen en een john deere kopen!
Renze
@neles6610 Waarom denk je dat Claas in de nieuwe Arion de JD motor eruit gooit, en bij FPT (Iveco) een eigen variant met variabele turbo heeft laten ontwikkelen van de motor die ook in de New Holland trekkers ligt ??
Dat is niet om de prijs geweest !!
Renze
Quote @ramrod:
16x16 is net zo goed
AB gewoon eraf slopen en tandwiel op de as blokkeren is idd de beste oplossing als je niet bezig wilt blijven. Als je de rommel afknapt en het flikkert tussen je tandwielen heb je niks meer. Ja oud ijzer 😉

Als je hem inruilt als een 16x16 is er geen vuiltje aan de lucht, dus gewoon bediening van de AB eraf slopen, als het een AB bak is lopen veel mensen er al bij weg dus als je het eraf sloopt en de tandwielen blokkeert hoeft niemand te weten dat er een extra tandwielpaar loos meedraait in de bak 😉
ramrod
@Renze
Zonder A of B houd je geen goed bruikbare bak over. Opbouw is anders dan bij een 16x16
Renze
@ramrod Hoe werkt die bak dan ? als ik het goed heb is dat een bak met 2 groepen, 4 versnellingen, 2 powershift trappen en een mechanische A/B splitter ?

Die bakken lopen er hier bij ons in de buurt totaal niet, alleen Dynashift dus het fijne weet ik er niet van: Voor zover ik begrepen heb is het een 16+16 bak met 2 traps powershift, waar een extra mechanische splitter aan toegevoegd is om tot 32/32 te komen, en zo de snelheden tussen bijvoorbeeld 3 hoog en 4 laag, ook te kunnen powershiften door hem mechanisch te splitten en dan tussen die twee snelheden te powershiften met de 2 traps. Als dat niet klopt, hoe zit dat dan ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3065 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
170