Illustratie van:

Mc-Cormick DGD4 - vertuivers plaatsen > geen nieuwe brandplaat/verbrandingskamer afdichting nodig???

Hier mijn situatie:
ik heb bij een revisiebedrijf 2 cilinderkoppen langs gebracht. 1 met vorstschade en 1 goede. ik vroeg ze om het verstuiver gedeelte weer in orde te maken. dus nu hadden ze de verstuivers getest en ze hebben er 4 gekozen die nog "prima zijn voor een oldtimer". nu zei hij dat daar geen brandplaat/verbrandingskamerafdichting in moet, en daar bleef hij bij. wel moesten er koperen ringen in komen (ze hadden geen van 2 mm dik, dus hebben ze me dubbel zo veel van 1mm dik gegeven.) maar die zitten niet op die plek van de brandplaat, maar die schuiven over de verstuiver heen.
verder hadden ze ook nog de zittingen schoon gemaakt. op 2 hoogtes: helemaal onderaan waar die brandplaat zou komen en daar waar die koperen ringen zouden komen die ze hadden meegegeven.

ik vind het zo gek dat ze zeggen om geen brandplaat/verbrandingskamer afdichtiing te plaatsen, terwijl dit wel in de handleiding staat.

wat moet ik hier nu mee????

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Ik zou er toch gewoon terug brandplaatjes ondersteken. Van die oplossing met die koperen ringen die bovenaan de verstuiverkamer zitten heb ik nog nooit gehoord...
heimans
Had ze bij een revisiebedrijf gebracht, die kan zeer zeker wel aan de goede brandplaatjes komen. Dubbele ringen er onder is een beetje een noodoplossing.
mestyle
Gewoon de brandplaat. Het kost je vermogen als je ze niet plaatst
looper321
@heimans
was wel een revisiebedrijf, ik heb de tekst ff aangepast.
looper321
@mestyle @IHC-power
moet ik dan die koperen ringetjes weg laten? dan schroef ik hem vast met al het gewicht op die brandplaat. is dat de bedoeling?
IHC-power
@looper321 das de bedoeling ja. 😄 Vast is ook gewoon vast he, tis niet dat die verstuivers aangemolken moeten worden..
b450
Brandplaatjes kunje waarschijnlijk zo bij een dealer halen... de boutjes ook zo recht mogelijk aandraaien anders is er een kans dat de afdichting niet goed is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick DGD4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5