John Deere 2030 - remlicht

Hallo,

Ik heb zelf een johndeere 2030 en die zijn we een aan het restaureren en we vroegen ons af of er ook ergens een sensor zit voor het remlicht weet iemand dat?

Mvg,

Marc
Marc2030

Reacties

Wimsumar
Beste Marc2030: Heeft zo'n J.D.-2030 wel een remlichtlamp/-fitting in het achterlicht?
john deere 7810
Jazeker zit die er. aan je rechterkant bij je rempedalen, zit onder je treeplank/cabine de "pot" met je remcilinders tegen de versnellingsbak aan, hier zit aan de onderkant je sensor met 1 draad er aan als het goed is.
NHSanderJD
Op de 20 serie zit er al een remlicht op dus dan zal het bij je 30 ook wel zijn.
johan101
Schakelaar zit op de leiding die uit het rem blok zit en dan op de rechter rem. Zijn wel 2 draden om dat hij de -vanhet spadbord pakt met een multie meter kun je hem testen en de stekker kun je met een draadje door verbinden die zit vaak wel vol blub en is dan gekorodeerd
stefaanp
Er kan ook een schakelaar zitten van sommige op linkerkant op de achterbrug op de remleiding daar zit een t-stuk
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!