Baeke 3 schaar ploeg

Ik heb een Baeke 3 schaar ploeg,het is eigenlijk een 2+1,dus met aangeschroefde 3e ploeglichaam. Nu wou ik er graag een randschijf aan bevestigen maar kan alles daar wel tegen? Het is niet zoveel extra gewicht maar het hangt wel helemaal achteraan en nu weet ik niet of de kop van de ploeg en de wentelas dat extra gewicht met bijhorende extra krachten (bv. bij transport over slechte wegen) gaat kunnen verdragen. Iemand ervaring mee?
Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

marco steyr
Nog nooit van dat merk gehoord, dus misschien een foto?
marco steyr
is het er zo een? Lijkt mij sterk genoeg...
Same Minitauro 60
@marco steyr

Is een Belgisch merk van ploegen.
Same Minitauro 60
Btw, als de ploeg het aan kan om te ploegen... Dan kan hij zonder enkel probleem een randschijf extra dragen. De randschijf wordt achteraan bevestigd neem ik aan? Die 50 a 75kg aan gewicht zal het verschil niet maken... Dus dat kan en mag geen enkel probleem zijn, ook niet voor transport!
kerstrunner
@marco steyr: Daar lijkt ze sterk op,wel iets anders van constructie
afbrekerke
Die kunnen dat hebben beake ploegen staan bekend voor hun robuste en sterke bouw er worden er huer wel wat gebruikt ib de buurt.
boereke
Wij ploegen zelf ook met een baeke. Je moet geen schrik hebben, deze zijn zwaar genoeg gebouwd!
Ivm transport over slechte wegen; daar heb je toch dansonderdrukking op de hef voor, en anders gas minderen!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3