Illustratie van:

Weidemann 1370 - brandstoffilter vol ?????

Beste leden

thuis loopt de weidemann slecht, motorolie genoeg. hydrauliekolie onder aan pijl (dus nog wel op pijl) denk dat brandstof filter vol zit maar hoe kan je het zitvlak omhoog krijgen. want duwen wil niet volgens mij moet je hem pompen of blijft die gewoon ergens achter hangen? of heeft iemand suggesties wat het anders kan zijn

Deel dit topic

Reacties

Maisbaal
Weidemann heeft 3 branstoffilters!!!

een plastic doorzichtif filterje een perkins filter en er zit nog een filter binnen in het kijkglas. de eerste 2 vervangen de 3de schoonmaken.
kubouter
@Maisbaal kan je als je de motorkap los doe bij de filters ?en welk filter heb je veel kans van dat die vol zit want hij blijft gewoon op toeren maar hij levert geen vermogen. hij zakt gewoon af en stationair valt die uit
Maisbaal
Je moet het hele platform waar de stoel op zit wegklappen. een schroef bij de opstaptrede en een achter onder de moterkap bij de accu.

Je kunt ook de leidingen doorblazen met de compressor 1 van de 2 plastic schroefjes boven het dieselkijkglas losdraaien en dan met het blaaspistool van de compressor druk op zetten. eerst de ene dan de andere.
Maisbaal
Denk dat de filter in het kijkgals vol vuil zit.
kubouter
Ik heb het diezelfde avond nog gevonden bedankt voor je hulp

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1370 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!