Illustratie van:

Ford 5640 - brandstofmeter

Sinds kort is de brandstofmeter er mee gestopt. Hij laat nu zien dat de tank leeg is. weet misschien een van jullie wat er kapot is? Of heeft er iemand ervaring mee?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Je kan eens kijken of er een zekering uit is in je zekeringenkast.
anders de tankzenders nameten die in je tank(en) zitten.
Deze zitten rechtvoor bij de dynamo in de buurt bij de fronttank. en als je een extra tank hebt zit deze achter je linker achterwiel.
jmos
@nhmonteur
van onze 4000 doet hij het ook niet? Is tankmeter makkelijk te verwijderen?
nhmonteur
@jmos ja, ff dashbaord verwijderen door de 4 schroeven los te draaien, dan zie je daar achter zitten.
Zit een soort ring in, deze los draaien en dan kan je de zender er zo uit halen.
jmos
@nhmonteur
oke, zal er eens naar kijken. bedankt. 😄
menke
Wat je kunt doen is de draden bij de sensor door verbinden, zit er maar 1 draad dan moet je deze verbinden met het frame. Heeft de meter dat een volle tank aan, dan is je sensor overleden. veranderd er niks, dan wordt het de bedrading na kijken, of je meter zelf is overleden.
ADB996
Kan ook zijn dat je vlotter op de bodem licht 😃 😃 heb ik ook met mijn DB gehad. bij mij lag ook nog eens een dop van de pistool van de dieselolieopslagtang 😃 hoe krijgen ze het voor mekaar 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4