Werklampen

Hallo mede tf'ers,

Wie kan mij vertellen wat deze werklampen bij kramp kosten?

kramp.com/shop-nl/nl/…

Mvg

Deel dit topic

Reacties

Valtra-fan Teun
€28,70 bruto
jantje 8110
De link is van de 24 volt uitvoering die kosten €30,10.
sjonnies
Kramp is de duur ik weet deze werklampen voor 10 euro meot in google intypen hofstra tijnje
joozt
Of via Granit, heb je ze ook voor €15,-/stuk! 😉
Mielmonteur
@joozt

Ja klopt, ik had er hier ook al na geinformeerd bij het lmb en die waren van granit en kosten 17 euro. Ik vraag mij af of dit goeie zijn?
wiegehts
Waarom geen led lampen iets duurder stuk zuiniger met stroom = beter voor dynamo en snoern
Mielmonteur
granit-parts.nl/MP/nl/…

Deze zijn ook van granit weet iemand wat deze kosten. Ben naar dat soort model op zoek!
joozt
@Mielmonteur

Volgens mij heb ik ongeveer dezelfde lampen op de mesttank van m'n baas gemonteerd en ik dacht dat die rond de €15,- waren. Waar wil je ze voor gaan gebruiken? Om dichtbij te verlichten (bijvoorbeeld achterop de bemestertank) zijn ze best geschikt. Om een groot oppervlakte (voor je trekker bijvoorbeeld) te verlichten moet je denk ik opzoek naar lampen met meer lichtopbrengst.
Mielmonteur
@joozt

Wil ze bovenop de stadslichten maken aan die beugels, en achterop de spatborden boven de achterlichten. Voor zitten al standaard 2 werklampen op onze renault en achter een paar. Dit is voor erbij zegmaar! Voor meer licht
ErDee
Die van hofstra zijn hun prijs waard. Met andere woorden verwacht er niet veel van. Er zitten al h3 lampjes in maar duw er maar meteen andere in. Die wat er in zitten geven niet zo veel licht. De beste H3 werklampen zijn die van Hella. Kosten ongeveer 35 euro per stuk. Die van Wesem zijn ook wel goed. Die kosten iets van 25 euro per stuk. Die van Granit zullen ook wel niet veel voorstellen, voor 10 euro of wat ze zijn. De werklampen die je in je link geeft zijn ook wel redelijk goed.

Laat ik het zo samenvatten, hoe duurder hoe beter geldt hier zeker.
Husqvarna
Die in de link zijn Italiaans, hofstra/granit zal wel chinees zijn, binnenwerk wil nog wel eens roest dan wel een keer weg.
mdoornekamp
H3 lampen van Hella bevallen erg goed en gaan jaren mee. Goedkope zijn na 2 jaar verroest en dan heb je geen licht meer. Led geeft wel veel licht maar stoort op de radio
ErDee
@Husqvarna +dat het licht van het lampje minder goed benut en gericht wordt
jd greenpower
Barntools.nl heeft led rond en vierkant
Hofstra ook
New Holland t6080
@Favorit614 levert lampen met veel licht, zie foto.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2