Illustratie van:

Renault 751-4 - Renault 751-4 stuurt zwaar.

Ik heb pas geleden een renault 751-4 gekocht. En deze stuurt erg zwaar. Er is al een nieuwe hydroliek pomp op gekomen en de vilters zijn ook vervangen. Maar nu stuurt hij nog steets zwaar. Weet iemand waar het nog aan kan liggen?

Deel dit topic

Reacties

walker1
Zit er genoeg olie in?
boegie
Is dat ook als je gas geeft?
Ligt het misschien aan de orbitrol?
case-5120
Olie zit er genoeg op, en als ik gas geef word het iets minder maar niet veel.
marcpd
Ik ken deze trekkers niet, maar heeft deze mischien een tweede pomp, die dient voor de besturing, en is deze versleten?
case-5120
Nee zit gewoon een dubbele pomp op en die is compleet vervangen voor een nieuwe.
heimans
Even een drukmeter aansluiting (laten) maken bij de stuurcilinder, dan kun je eens wat meten bij verschillende toerentallen en weet je wat er gebeurt.
rickrenault
Bij mijn 551 stuurt die ook lichter als ik gas geeft en die heeft wel een aparte pomp voor de stuurbekrachtiging
fiatfan
Ik heb heel lang een 85-14 gehad (bijna hetzelfde volgens mij) en die stuurde ook best zwaar. later bij de -34 serie zijn er 2 stuurcilinders op gekomen waarna het beter is geworden.
atlaspower
@case-5120 drukmeter op je stuurcilinder zetten, moet standaard 140 Bar geven bij krachtig sturen, kun je opschroeven op je orbitrol naar 165 zonder probleem, dit scheelt al aanzienlijk, PS geeft ie te kort druk bij test, dus geen 140 bar is er waarschijnlijk een overdrukveer van je orbitrol gebroken, komt vaker voor.
walker1
Of het is tijd voor wat krachttraining 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 751-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
4