Illustratie van:

Fordson Super Dexta - Sturings systeem.

Goedenavond,

Vanuit het stuurhuis lekte de dexta olie. Ik heb de tank eraf gehaald om te kijken wat er aan de hand was. Ik heb nu het stuur en het bovenste plaatje eraf gehaald. Er zit nu olie in, maar ik dacht dat er vet in moet zitten? En hoe kan ik het verticale gedeelte eraf halen? Heb die 4 moeren los maar er is geen beweging in te krijgen. Wou even kijken hoe goed die tandwielen nog zijn 😉!

Alvast bedankt 😉!

Gr Gerd-Jan

Deel dit topic

Reacties

Alex Schanssema
Kan je beste even zorgen dat je papieren pakking krijgt, dan nieuwe uitsnijden en in maken. Even goed de vulplaatjes ontvetten. Zit tandwiel olie in stuurhuis, een 80 w 90 zal er wel in kunnen. met dikke vet zou je niet vrolijk worden met sturen. zitten geen tandwielen in het huis. draait in een uitgevreesde stuk hoe je dat zo noemt weet ik niet.
old man jose
Als je geen andere onderdelen hebt mooi in elkaar laten.
Ik heb een handboek digitaal daar staat alles in van je stuurhuis.
Bij interesse stuur maar een pb.
johan6640
Ik zou het mooi in mekaar laten zitten ik heb het stuur huis van ons 3000 en keer verlagerd en om het weer in mekaar tekrijgen is een heel gepruts
Alex Schanssema
Bij een stuurhuis van een dexta kan je niks vernielen. Alleen maar van leren. Als je dit al niet uitelkaar mag halen. wat moet je dan verder voor sleutel werk doen. Ik zou zeggen gewoon doen.
newholland6640
@Alex Schanssema

Ik heb het gevoel dat er binnenin toch wat niet helemaal goed zit. Af en toe gaat het met sturen niet helemaal fijn. Ik heb nu die 4 boutjes losgedraaid. Maar ik krijg hem er niet af. En het is aluminium. Dus t giet ook snel kapot.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1