Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrostar 6.61 - VOORLADER AANBOUWEN

We zijn bezig met het aanschaffen van een Deutz Agrostar 6.61 en we willen er graag een voorlader opbouwen. We wilden eigenlijk een trekker kopen waar al een voorlader op zit, maar een Agrostar (100-150 pk, met luchtremmen!)is nauwelijks te vinden (binnen een straal van 200 km). Weet iemand welke type voorlader op een Agrostar 6.61 gebouwd kan worden, en of die nog gemaakt worden en anders gebruikt beschikbaar zijn. We willen voor de voorlader onder de €6000 blijven en als iemand een Agrostar met voorlader weet: rond of onder de 20k

Alle informatie over het aanbouwen van een voorlader is welkom! Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

bikkertie
Elke voorlader past er eigenlijk wel op alleen de aanbouwbokken niet die moet je pas maken denk ik want er zijn weinig of geen 6.61 met voorlader
bikkertie
Maar als ik voor een merk zou moeten kiezen dan een quike
1056xlacase
traktorpool.de/details/Traktoren/…

weet niet waar jullie wonen maar er zijn in duitsland wel genoeg van hier is er al 1
remdeh
Provincie Utrecht

traktorpool.de/details/Traktoren/…
Daar zijn we al wezen kijken, maar van die was de voorlader verkocht... Ik heb er ook wel in Duitsland gezien, maar we gaan liever niet 400 km rijden. Kost ook weer extra voor transport.

Is die aansluiting een beetje universeel? Ik bedoel: zijn de aansluitpunten van de meeste voorladers hetzelfde? Een beetje sleutelen en lassen voor die aanbouwblokken is op zich geen probleem maar het moet wel passen...
Janfendt820
@remdeh hij hoeft er maar 1 keer weg he
de trekker heeft zelf ook 4 wielen die kunnen rijden:)
Maisbaal
Je kunt altijd Pieper in Rees Millingen (Duitsland) bellen dit is een grote deutz dealer en heeft wast wel een agrostar staan met frontlader. men heeft daar niet alles op de website staan.
Fendt926Driver
Zouden konsolen van een 6cyl agrotron niet passen? of van een dx serie? dan heb je iets meer om te zoeken. of van een 6.05 agroprima? die heeft ook een 6cyl.

deze is voor een mallieux voorlader op een agrotron
tractors-and-machinery.com/site_display_content.ph…
remdeh
Ben van plan om zaterdag a.s. bij Pieper langs te gaan. Zag dat ze aardig wat hadden staan. Ik hoop dat die aanbouwdelen allemaal een beetje hetzelfde zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.61 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
285