Case International 745 XL - Type olie en niveau hydrauliek

Hallo, kan iemand mij zeggen welk type olie er juist in de hydrauliek moet en tot waar moet het niveau moet komen? Hoeveel olieniveaus kunnen er juist gecontroleerd worden ?
Erik
beukie

Reacties

ErDee
Moet tot aan het pinnetje van de grote dop op het hefdeksel. Hytran olie. Oliepeilen die gecontroleerd worden kunnen zijn motorolie, hydrauliekolie, versnellingsbakolie, olie in de trompetten. Olie van de remmen.
AW217
kroon-oil.com/nl/producten/…
Fluid olie, en het niveau kun je op de peilstok midden achter de cabine zien. Heeft de trekker een extra hydrauliektank?
De hydrauliekolie kun je bovenop je hefdeksel achter de kabine controleren en bijvullen daar zit een grote kunststof dop met pijlstok. Wel ervoor zorgen dat als je hem bijvult of vernieuwd dat je hef naar beneden staat anders komt er teveel olie in en gooit hij deze er weer uit.
Type olie is hydrans/hytran hydraulische olie.
Als je meer wil weten stuur dan maar een pb.
Succes
beukie
Dank je wel voor jullie hulp. Zal beginnen met de hef bij te vullen. Merci
ansems
Als je er geregeld olie moet bijvullen en er ligt maar weining onder, heb je een groter probleem, omdat er dan olie vanaf de hefdeksel in de versnellingsbak loopt.
Dit kan gebeuren als je vaak veel olie snel terug in de hefdeksel laat stromen (kipkar of hefmast) de pakking aan de onderzijde wordt dan (na verloop van tijd) poreus en gaat lekken.
Je kunt dit kontroleren door de bout van het versnellingsbak niveau te controleren, als er te veel uitkomt is de olie vermengd met versnellingsbak olie.
Dan moet de hefdeksel er af pakinge vernieuwen (een paar boutjes bijtappen in he dekseltje) en weer terug.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!