Illustratie van:

Valtra N121 - Ontkoppelingspedaal instelling

Van onze Valtra N121 grijpt de ontkoppelingspedaal heel snel aan, waardoor het moeilijk is om een kort stuk aan een lage snelheid achteruit te rijden. De traktor reageert veel te snel.

Weet iemand hoe je het bereik van de ontkoppelingspedaal in kan stellen? Dat kan normaal ergens in de menu's van de traktor. Ik heb het ooit eens iemand zien doen, maar ik weet niet meer hoe dat ging. Kan iemand mij helpen aub?

Deel dit topic

Reacties

fendt308-driver
Volgens geleerde te calibreren werking SHIT
supervaltra
Staat het niet in je handboek of anders naar de dealer
Valtraboerties
Wat voor koppeling heb je er in zitten? heb je het hier over electronische koppeling? of zit er in zo'n N121 nog een mechanische koppeling?
Valtra-Fordpower
@Valtraboerties In de M was deze al elektronisch, dus de N heeft hem ook.

Al kan dat afhangen van de uitvoering.

Overigens zijn alle handleidingen gewoon te vinden op Valtra.nl.
ljdekker
Inderdaad even in het instructieboek kijken. Kunt aardig wat instellen aan zo`n trekker.
christelthijssen
Het probleem is dat je de waardes verstellen moet...en die weet je dealer wel.... die kan het uitlezen. vergeet niet dat als je de waardes van je voetkoppeling versteld ook de waardes van je handkoppeling moet verstellen..!!!! dus gewoon de dealer laten doen
Valtraboerties
@Valtra-Fordpower

oké, dat wist ik niet,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N121 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3