International 1246 - luchtfilter

Zijn er 1246 gemaakt waar een luchtfilter huis op zit waar geen binnen filter in kan, op het filterhuis zit een orginele sticker met mann filter nummers maar die komen niet echt overeen met wat erin kan. heb ik soms met een franse trekker te maken of hoort er geen binnen filter in.
josje

Reacties

Wimsumar
Beste Josje: Je bent waarschijnlijk opgelicht en heb je geen 1246 maar een 946.

Binnenluchtfilter 1246: nr776524.

kramp.com/shop-nl/nl/…

Binnenluchtfilter 946: 777524.

kramp.com/shop-nl/nl/…
josje
Dat kan ook niet omdat die het filter huis er anders om op zit door dat 946 en 1046 geen turbo hebben zit de inlaat slang aan de andere kant van de moter
old man jose
Een of andere wijsneus heeft er gewoon een universeel filter op gemonteerd, omdat deze er zo nodig mee moest rukken in trekker trek.
mc-cormick-ihc
Foto van je luchtfilterhuis. ik had in mn 1046 ook geen binnenfilter en in de 844-s zitte ze bijde.
josje
Ik ben bij een andere 1246 weze kijken maar het lucht filter huis voor de rest het zelfde alleen daar zit 1 lange draad in het midden en bij mij zit er aan het eind een kort draadendtje met twee stripjes die uit elkaar loopen naar inlaat pijp
ErDee
@josje is van een 33er vlgs mij
DeFirma
Bij mijn 12 zit ook geen binnenfilter in!
@josje dat had de mijne ook dus kan er geen binnen filter in. Zou wel leeftijds gebonden zijn of het wel of niet kan.
josje
Bedankt mannen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1246 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!