Gezocht lagerhuizen verkruimelrol

Heeft iemand misschien ook nog twee lagerhuizen liggen voor een verkruimelrol (rond 50 mm), de breedte van het lager en de opsluitbus mag ook 50 mm (5 cm) zijn. Als de lagers niet meer goed zijn is geen probleem, daar kunnen wel nieuwe in.
Ik wil de verkruimelrol weer achter mijn vaste tandcultivator maken.
G R N

Reacties

harald vrieling
Nieuw kost geen drol beetje dealer bestelt ze zo
eppie
Dealer heeft ze wel liggen, ik heb er gisteren ook nog 2 gehaald, omdat de lagerhuizen uit elkaar zijn geknapt, type F210
G R N
Ik moest ook nog een hebben van een new holland kleine balen pers, van de stamper, het lager was slecht en het lagerhuis was ook ingesleten, dus beide maar vervangen, de kosten 286 euro, dat is dan 1 lagerhuis met lager incl.
Valtra-Fordpower
@G R N Via de NH dealer zeker....
G R N
Via een case dealer die bij mij in het dorp zit.
boer
Koop gewoon een paar simpele gopart lagers bij kramp best zat voor dat werk enmooi goed koop
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!