Deutz D3005 - Koppeling

Nadat ik mijn tractor met hoogdruk had afgespoten ontkoppeld de koppeling niet meer als ik het koppelpedaal indruk.Heeft dat afspuiten hier iets mee te maken of is het toeval?wAT MOET IK DOEN OM DIT TE HERSTELLEN?
deutz-fendt fan

Reacties

rickrenault
Is er niet een stang los of plakkende koppelings plaat
weurding
Start hem in 3 hoog en trap al rijdend de koppeling en de rem tegelijk in, dan schiet hij wel los, is gewoon de plaat die blijft kleven, heb ik ook wel eens gehad
MOOI-WARK
Hebben wij ook al een keer gehad. Toen hebben we het nippeltje van de koppeling ingevet, enn toen de koppeling een paar keer met de hand heel hard op en neer laten komen.
siegfried001
In versnelling zetten en met een andere tractor er eens paar keer aan trekken kan ook al helpen.
deutz-fendt fan
Bedankt voor julie reacties.Het probleem heeft zichzelf opgelost.Na 2 weken stilstand is er plots geen probleem meer.Zal waarschijnlijk dan toch vocht geweest zijn.
ADB996
@deutz-fendt fan dat is mooi, goede oplossing hoef niet duur te zijn 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D3005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!