Renault Super 5 - opknapbeurt

Onlangs heb ik bij een bizarre loterij een Renault Super 5 gewonnen. Het is geen paradeplaatje maar hij start en loopt. Hij lekt olie en er moeten wat ditjes en datjes aan vervangen worden. Ik ben bezig om verschillende adresjes te zoeken en te benaderen zodat ik onderdelen kan scoren. Als ik het één en ander vervangen heb dan wordt hij al snel weer toonbaar, er hoeven geen grote dingen aan te gebeuren.

Ik vraag me af uit welk bouwjaar hij is. Weet iemand hoe ik dit kan achterhalen?

Deel dit topic

-Tieske-

Reacties

rickrenault
Waar woon je als ik vragen mag
The Fox
Beste,bij mij ben je aan het juiste adres voor alles wat je wil weten over jou Renault tractor.
Geef me even het chassisnummer.Let 7 cijfers heb ik nodig.
-Tieske-
Ik woon in Deurne, Noord-Brabant.

Het chassisnummer weet ik niet uit mijn hoofd, daarvoor zal ik even langs de stalling moeten. Ben nu op het werk dus dat gaat vandaag niet meer lukken. Heb je enig idee waar ik dat chassisnummer ongeveer zou kunnen vinden? Dan weet ik waar ik moet zoeken.
The Fox
@-Tieske- Het chassisnummer staat rechtsvoor op de bovenkant van het chassis.ook nog in het midden van het ruitvormig plaatje die meestal voor de versnelingspook staat.
-Tieske-
Bedankt voor de tip! Morgen weet ik het wel te vertellen.

Ik zie er in ieder geval naar uit om hem eens flink te poetsen, vrij van olie te maken (hij lekte flink, ook bij de hef) en wat dingetjes te vervangen. Dan hoeven ze me al snel niet meer uit te lachen, haha.
-Tieske-
Het chassisnummer is 7406677.
-Tieske-
Dankzij The Fox ben ik er achter dat mijn Super 5 uit 1964 is. Dank daarvoor!

Het verkrijgen van reacties omtrent onderdelen verloopt helaas wat traag.
deutzstijn
Swuste in sijbekarspel hij heeft veel onderdelen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Super 5 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!