Illustratie van:

Massey Ferguson 8170 - workshop manual

Een Roemeense kennis van mij heeft 2 stuks 8170 lopen, enige jaren terug uit Duitsland geïmporteerd. Nu is hij opzoek naar een 'workshop manual' (liefst PDF-formaat) om elektronische problemen op te lossen. De Roemeense dealer wil niets doen omdat hij de tractoren niet heeft geleverd. Zou iemand daarbij kunnen helpen?

Deel dit topic

Reacties

9240
Zou opzich wel gaan maar denk niet dat de meeste daaraan meewerken 😉

Dit aangezien geen ene dealer zulke dingen online wilt hebben, omdat ze dan informatie vrijgeven die uitsluitend voor de dealers bestemd zijn, en ze hun dealerschap niet op het spel willen zetten.
Wimsumar
Beste BoerM: Wil een Roemeense slijterij niet helpen? Met een "fles wodka"-kadootje (of wat drinken ze daar) is de M.F.-dealer toch wel weer tot vriend te maken? 😉
jmos
Ik zou zeggen. breng hem in contact met een nederlandse mf dealer.
BoerM
@Wimsumar Als je niets te melden hebt, meld dan niets!
Wimsumar
Beste BoerM: Sorry, Ik dacht dat men in die stereotype corruptielanden gemakkelijk en niet al te duur om te kopen was. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 8170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!