Illustratie van:

Case International 844 XL Plus - Hefinrichting en dashboard

Hallo mensen.

Thuis hebben we een 844 xl plus, nu ben ik vorige week aan het ploegen geweest. Zodra ik aan de kopakker was of midden in het stuk even stopte. Ging de diepte regeling door met bij regelen van zich zelf terwijl de trekker stil stond. Hele tijd iets heffen en dan weer zakken. Wie weet wat hier de oorzaak van kan zijn, of heeft hier ook last van?? (dealer heeft al gekeken maar kan niks vinden)

Daarnaast hebben we er een elektronische dashboard in, maar nu zijn die kijk glaasjes volledig bekrast. Waardoor je nauwelijks mee kunt zien wat je toerental enz. is. Weet iemand of ik deze glaasjes ook kan vervangen? en zo ja? waar kan ik deze dan kopen?

Alvast bedankt.

Groeten Hendrik

Deel dit topic

Reacties

case1455fendt924
Um mijn oude 844 xl plus is naar een sloper gegaan maar weet niet welke en dat dashbord zat amper een cras op en de tractor had ook maar 4300 uur
Jasperfendt
@case1455fendt924 Naar de sloper met 4300 uur ?
case1455fendt924
@Jasperfendt ja als de voor as door midden is moterblok koppelings huis een scheurtjes op de versnellingsbak word die niet gemaakt want onderdelen zijn er wel maar niet met zon antal uren
Arrie94
@case1455fendt924 Hoe krijg je dat voor mekaar?
case1455fendt924
@Arrie94 kwam een auto te gemoet in het donker die zijn lampen niet aan had en niet helemaal op zijn eigen weghelft
Arrie94
@case1455fendt924 Da's jammer...
case1455fendt924
@Arrie94 klopt was ook jammer was ook een hele fijne tractor die ook nog is verreks trok maarja kan er niks aan doen het allemaal netjes op gelost en nu heb ik een mooie 1056 terug
SJB533
Zakt je hef ook met de positieregeling ingesteld en stilstaande motor?
844xlplus
@SJB533 nee, dan zakt deze niks na, en werkt na behoren.
SJB533
@844xlplus
Dan zit het in ieder geval niet in de cilinder. Ik denk even verder.

Hoe werk je overigens met heffen/zakken tijdens het ploegen? Instellen met de draaiknop en hendeltje rechts, en heffen zakken met de (gebruikelijke) hendel links?
844xlplus
@SJB533 ja precies zo als jij daar omschrijft.
SJB533
@844xlplus
Pijltje van de draaiknop in mengregeling of diepteregeling? Dat pulsjes geven is nl vrij gewoon, maar ik kan mij dat niet heugen van de 745 overgangstype in geheven stand.

Hoe is het met de draaknop?
Olie?
844xlplus
@SJB533 hij heeft het in alle standen van de trekkracht regeling. Wel als de ploeg beneden staat niet geheven dus. Maar hij doet dit als je stil staat, dus eigenlijk zou er dan niks mogen gebeuren.
Olie is goed vorige week nieuwe op gegaan
caseihmaxxum
Heb je de trekker al lang? Wij hebben namelijk een 956xl. Deze trilde ook altijd met heffen. Daar was de hydroplus (extra olie) door verbonden( werkt normaal aleen bij het gebruik van de hydro hendels naar achteren). Dit kun je testen door het relais uit het dashbord te halen en dan proberen of je er nog last van hebt.
snelle loop
Wel de goede olie. moet speciale olie zijn. dacht iets van case hydro. omdat dit pas een week speelt en jij een week geleden olie hebt vernieuwd.
boegie
Als je stil staat, is dan de ploeg geheft?
844xlplus
@snelle loop ja er zit juiste olie in. Hytran van case IH zelf.

@boegie voor de duidelijkheid dit heeft de trekker als je ploeg op de grond staat, of nog in de grond zit. (half weg perceel even stoppen bijvoorbeeld, dan staat deze de hele tijd te heffen, terwijl hij geen impuls mag krijgen.)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 844 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
12