New Holland Auto Comfort stoel.

Hallo,

Wij hebben een New Holland T7.170 Auto Command gekocht. We hebben een auto comfort actieve verwarmde stoel er op zitten. De trekker komt over een paar week binnen. Nu vroeg ik me af of iemand van jullie al ervaring heeft met zon luxe stoel? Of heeft iemand anderen er over gehoord?

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Als je er aan gewend bent wil je waarschijnlijk niet meer anders.
Newholland2
@Boemrang heb je er ervaring mee?
JJ
Ik denk dat ik me bij Boemrang aansluit. Met zo'n stoel wil je vaak niet meer anders. Gewoon afwachten en plezier van hebben als die geleverd wordt.
Newholland2
@JJ er zit een grotere luchtkamer in maar zou je dat effect goed kunnen merken?
JJ
Waarschijnlijk veert de stoel iets beter. Is het materiaal dat gebruikt wordt beter en luxer. Ook kan de stoel waarschijnlijk zijdelings bewegen. In het begin even wennen daarna erg prettig. Heb geen ervaring met die stoel in een New Holland. Maar wel in andere merken. (Stoelen zijn bijna allemaal van het merk Grammer)
Newholland2
Het gaat me trouwens niet om het verwarmde gedeelte maar puur om de extra vering.
Newholland2
@JJ oke, ik hoop ook dat het goed zal bevallen. Merk het vanzelf. Bedankt!
jmos
Zal wel beter veren. dat is ook wat ze willen bij een duurdere stoel he.
Boemrang
@Newholland2

En een goede stoel in voor je eigen best wil, denk toch wel dat je het s'avonds het verschil kunt merken als je van de tractor afkomt.
Newholland2
@Boemrang Ik hoop het ook!
Clear-up
Ben bang dat je de verwarming in de stoel niet zo vaak nodig hebt. Althans.. als je dat bekijkt met auto's, is het juist eerder onprettig dan prettig.
Newholland2
@Clear-up dat klopt, het gaat ons om het extra verende vermogen.
kerstrunner
@Clear-up :Klopt,dat is een voorziening die volgens mij bijna niemand gebruikt,maar moet wel bij betaald worden. Ik heb het in al die jaren mischien eens een keer of drie gebruikt,en dan nog maar eens 5 minuten in de winter als je smorgens vertrekt
FiatGek
Volgens mij corrigeert deze stoel de laatste trillingen door de stoel op te pompen en leeg te laten. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik heb gehoord dat iemand het irritant vond dat het compressortje constant aan en uit ging tijdens het rijden, deze stoel hebben ze op de luchtketel van de remmen aangesloten. Dit is natuurlijk iemands persoonlijke voorkeur. De compressors gaan naar het schijnt ook wat sneller stuk gaan.
Ik zou het gewoon even afwachten, volgens mij zal de stoel best fijn zitten.
maartendankers
Quote @Clear-up:
is het juist eerder onprettig dan prettig
Ook nog ongezond 😛
Jerrykerkenveld
Op mijn werk loopt een 220 die heeft een cilinder naast de stoel liggen die in verbinding zou staan met de voor as vering zodat i die klappen beter op vangt ik merk geen verschil met de andere stoelen.. Wel is het verschil in vooras vering erg groot tussen de 220 en de 170
Newholland2
@FiatGek hij pompt niet, alleen als je hem zelf in hoogte verstelt. De extra vering zit hem in de grotere luchtkamer.
machendrickx
Deze stoel veert volgens mij ook zijwaarts. Dat ik in het begin echt wennen, maar daarna is het echt super lekker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
4