Velg Inter!!!

Beste Mannnen..

Ik ben eigenlijk opzoek naar een velgring van een bandenmaat 12,4 / 36 de velgring aan de binnekant is 87 cm dacht ik. heeft iemand iets liggen? er zit nu zoon bolle plaat in met 8 bevestigingspunten! en 6 wielbouten op de naaf. Heeft iemand hier iets van liggen graag een reactie.. Bedankt!

Deel dit topic

Reacties

IHC fan
@Inter 14551466

Zo'n achtervelg bedoel je?

Arrie94
Bedoel je de velg, dus het staal waar de band omheen komt te liggen zonder binnenplaat of bedoel je een ring om dubbellucht met Molconster te bevestigen?
Deutz man
Ik heb nog velgringen liggen van een inter
daar kunnen 12.4r36 banden op
Inter 14551466
Ja die velg opzich dus waar de band opzit zonder binneplaat en heeft die een binnediameter van ongeveer 87 cm?? en passen die op zoon binneplaat deutzman??
Deutz man
Ja
Deutz man
Daar heb ik er twee van liggen
Interpower
@Deutz man heb je de velgen nog liggen van de inter?? mvg Rik
selten
@Interpower
36 inch?
Interpower
87 cm doorsnede
selten
@Interpower
Inch maten doorgeven... Daar kunnen mensen iets mee... Jij wil 34 Inch. Redelijk logisch om zoiets om te rekenen, omdat velgmaten altijd dergelijk aangegeven worden.
Interpower
Ja oke dan 34 inch haha heb je er liggen dan?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1