Illustratie van:

PZ CM 165 - Handleiding en werkplaatshandboek

Beste tf-ers,

Wie zou mij aub het werkplaatshandboek en of handleiding kunnen mailen van de pz165 ?
Ik zoek oa hoeveel olie/vet er in de tandwielkast moet, olievulling van de glijschotel-naaf, hoeveel vulringen tbv hoogte-instelling mogen toegepast worden etc.

Alvast bedankt voor de hulp, groet Looman

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Looman: Handleiding/werkplaatsboek staat wel op het download center:

kvgportal.com/W_global/Media/…
looman
@Wimsumar Top ! Bedankt
B-275-Fan
Ik wil de trommel-stofkapjes vernieuwen van de PZ 165.Hiervoor moet de trommel kompleet met flens eruit zodat ik de stofkap zonder door te zagen op z'n plaats kan krijgen.Mijn vraag is nu;kan ik de flens van de as halen of zit de flens vast aan de as en moet ik dus boven in de bak het tandwiel eraf halen en de gehele as naar beneden zien te krijgen wat natuurlijk veel meer werk is.Van de 186 heb ik een klein werkplaatsboekje in pdf formaat,van de 165 kan ik het niet downloaden.Kan iemand mij helpen?Alvast bedankt,groet Chris.
Wimsumar
Beste B-275-Fan:

Quote Reactie van @B-275-Fan:
boven in de bak het tandwiel eraf halen

Nee, om de stofkapjes te vernieuwen moet van onderaf de glijschotel en de maaitrommel eerst verwijderd worden.
P.S.: De trommel verwijderen is "op goed geluk" zonder schade hieraan te doen
B-275-Fan
@Wimsumar Sorry ik las dit later maar had al gereageerd op je vorige bericht.Denk je dat de stofkap over de trommel-flens heen kan?
Wimsumar
Beste B-275-FAn:

Quote Reactie van @B-275-Fan:
stofkap over de trommel-flens

Ik geloof dat dat inderdaad kan (is al lang geleden).
Recenter heb ik eens de iele stofkapjes vervangen door iets dikker plaatmateriaal (vlak) tegen de tandwielbak te lassen, zonder de trommel te demonteren.

P.S.: Als je de trommel(s) er toch af hebt, boor dan hierin de gaatjes (waarlangs water en vuil uitgeslingerd kan worden) flink groter.
B-275-Fan
@Wimsumar Bedankt voor de tip.Ik ben net aan het meten geweest maar het lijkt toch onmogelijk om de trommel-flens te laten zitten omdat de diameter toch een paar cm te groot is.Ik heb een 186 helemaal uit elkaar gehad maar die zit veel beter in elkaar.Ik heb toen hele grote poulietrekkers gekocht dus die komen nu weer goed van pas.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
52