Betonplex bodem

Voor mijn platte wagen/balenwagen wil ik betonplex gaan gebruiken voor de bodem. Aan een zijde zit er antislip op. ziet er super netjes uit.
maar zijn er tf ers die hier ervaring mee hebben?
de wagen moet momenteel nog jaar rond buiten staan.

Deel dit topic

Reacties

johnny p
Als het van goede kwaliteit is kan dit er normaal wel tegen. Wel een uitzettingsvoeg rondom je plaat houden.zodoende als ze wat water absorberen de platen kunnen uitzetten. Dan komen ze niet bol te staan of dergelijke. Ik heb op mijn wagen allemaal platen betonplex antislip van circa 30 cm over de breedte liggen.dus eigenlijk een twintigtal strippen voor een zes meter.tussen de platen is telkens een voeg van 0.5 cm.
Husqvarna
Is wel mooi, leuk voor pakjes hooi hout enz, maar je moet er geen betonplaten ofzo opgooien. Wij hebben er stalen traanplaat op gelast ben je er voorgoed vanaf maar is wel gewicht.
Wimsumar
Beste Jantje 8110: Hout wordt binnen de kortste keren rafelig waardoor foliepakken beschadigen. Een gladde plaatstalen bodem is beter.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0