Illustratie van:

Deutz D2505 - olie in de luchtfilter

Goedenavond,
Toen ik vanmiddag even mijn trekker had nagekeken zag ik dat er in de luchtfilter een soort olie/water in zat een klein bodempje maar. Nou vroeg ik mij af of dit kwaad kan, ook de olie van de motor was lichtelijk warm maar hij verbruikt verder geen olie. Nou kan ik wel een nieuwe filter bestellen, maar dalijk is hij gelijk vuil en kan is het weggegooid geld. De temperatuurmeter gaf groen aan maar ik weet niet zeker of die wel werkt.

alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

bikkertie
Dat hoort zo volgensmij
Valtra-Fordpower
Tsja, dat er olie in een oliebad filter zit is erg vreemd ja... 😛
bieske98
@bikkertie

oh oke, weet jij ook hoe je kunt weten of de temperatuurmeter werkt?
bieske98
@Valtra-Fordpower

ja wis t ook niet 😃 tis de eerste keer dat ik dat ding opentrek
lindehydrocart30
Oliebadfilter, even de oude olie eruit halen, goed schoonmaken, en weer vullen tot aan het streepje, met gewone motorolie.
bikkertie
@bieske98 als de toeter het doet begint de toeter te toeteren als de trekker te warm word
marcpd
@bieske98 De voeler van de temperatuurmeter zit in één van de twee cilinderkoppen geschroefd, je kunt 'm eruit schroeven en in kokend water steken, dan weet je of ie uitwijkt, bij kooktemperatuur hoeft ie niet noodzakelijk in het rood te komen, een luchtkoeler mag warmer worden dan 100°. Als de temperatuurmeter electrisch is, niet vergeten het contact aan te zetten of eventueel de motor te laten lopen.
bieske98
@bikkertie

Dat moet je niet willen.....
deutzkatlijk
Lucht bakje moet tot de gaatjes vol olie ..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D2505 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
11