Tractorfan Week 22

Hier is ie dan 😉

Deel dit topic

Reacties

bunny bunn
Mooie foto's , veel gras
marien jd fan
Mooie foto's weer! vooral die 2 ford's!
deutz dx 470
@bunny bunn het is ook de tijd voor gras hé 😄
bunny bunn
geertyb0y
Toch wel gedacht dat die ford erin kwam, ik ook weer blij.
Jos-IH
@geertyb0y toch die eerste?
geertyb0y
PascalStruijs4440
Wat voor banden liggen er eigenlijk onder die big X???
kees-steyr
Jammer dat ik er niet sta 😞 misschien volgende week
Boerenjongen16
Ford is de mooiste! Speciale serie, en ook nog eens heel netjes onderhouden zo op de foto te zien.
JD3010
Quote @Boerenjongen16:
Ford is de mooiste!

Welke?? 😉 Je bedoelt dan zeker de eerste.
JD6930
Mooie foto's, alleen vindt dat die volgensmij bewerkte foto 3 en 8 er niet tussen hoefde. Je moet zonder bewerken maar een mooie foto zien te maken. Vindt die 2 ook wel iets TE bewerkt, zou de originele wel eens willen zien, lijken mij veel mooier als die bewerkte in deze TF week 22.

Maar het is moeilijk genoeg voor @Boerderij om de mooiste foto's uit te zoeken! Dus bij deze: het is verder zekers wel een mooie foto serie!
JD6930
Quote @kees-steyr:
Jammer dat ik er niet sta misschien volgende week

De hoop niet opgeven/ niet te lang treuren! Er zijn nog duizenden mede TF'ers die er nog nooit of slecht een enkele of een paar keer met een foto tussen hebben gestaan. Waaronder ik zelf.

Je bent een spelt in een grote hooiberg, zie daar maar eens iedere week weer de beste uit te zoeken, en iedere week anderen, dat is moeilijk. 😉
deutz dx 470
@JD6930 die foto 3 is van mij en die is alleen de schaduwen weg gewerkt voor de rest niks en dat die alleen de onbewerkte foto's moeten nemen vind ik zever, het is niet zo makkelijk als het lijkt om een foto mooi te bewerken 😉
geertyb0y
@JD6930 Mijn foto (de 1e) is ook gewoon bewerkt. Alleen heb ik er al veel ervaring mee en kan het tot een realistisch niveau brengen.
KOETIE
He, ik sta der ook in?
JD6930
Quote @deutz dx 470:
@JD6930 die foto 3 is van mij en die is alleen de schaduwen weg gewerkt voor de rest niks en dat die alleen de onbewerkte foto's moeten nemen vind ik zever, het is niet zo makkelijk als het lijkt om een foto mooi te bewerken

Oke, het is ook niet zo makkelijk alst lijkt om een mooie originele foto te maken! 😉

Jouw foot is ook wel mooi, maar vindt bewerkte foto's altijd een beetje oneerlijk tegenover de originele, wand vaak worden foto's mooier gemaakt door ze te bewerken(al is dat ook vaka niet, maar toch). Dat is bij de toppertjes stemmen ook zo, er zijn veel mensen die geen enkele stem krijgen voor hun originele mooie of soms zelfs prachtige foto en andere die wel bakken met stemmen krijgen voor hun van top tot teen bewerkte foto. Dat vindt ik een beetje heel erg oneerlijk, meer niet. 😉

Maar het gaat hier in dit topic over de TF week (voor iemand anders daar weer over klaagt).
JD6930
Quote @geertyb0y:
@JD6930 Mijn foto (de 1e) is ook gewoon bewerkt. Alleen heb ik er al veel ervaring mee en kan het tot een realistisch niveau brengen.

Oke, ja bij die ishet echt niet te zien. Maar die andere 2 zie je gewoon dat ze bewerkt zijn, vooral foto 8 van die Krone Big M. Die straalt het gewoon uit dat ie bewerkt is. En dan nieti n positieve zin als je het mij vraagt, zou de originele wel eens willen zien, lijkt me stukken mooier, en dat zonder al die tijd aan bewerken erin.

Het is slechts mijn mening! Hoop dat de betreffende leden snappen dat het hier gewoon om iemands mening gaat en niet of een potje afkraakerij.
AW217
Foto 3 en 8 met die nepluchten vind ik zonde. Ik erger mij altijd aan zulke bewerkte foto's. Maar ja, dit is ook maar mijn mening.
Boerenjongen16
Quote @JD3010:
Welke?? Je bedoelt dan zeker de eerste.
Jup
Boerderij
Iemand op de site vraagt in een reactie waar die foto van het soja schoffelen gemaakt is. Best bijzonder in NL natuurlijk. Weet iemand van jullie dat? Eventueel kan je zelf reageren op boerderij.nl of gewoon hier, dan plaats ik het wel door.
henkieturbo
@Boerderij dat is bij @mfjens
mfjens
@Boerderij ja dat klopt dit is bij ons thuis in Tiendeveen drenthe voor meer info kun je me altijd vragen natuurlijk
Valtraboerties
@NH ford

kon niet missen 😃
Valtraboerties
En dan bedoel ik natuurlijk @NH-ford 😃
Boerderij
@mfjens Oke dank voor de snelheid, ik zie dat je zelf al een reactie hebt geplaatst, top!
Boerderij
@henkieturbo Ook dank!
JD3010
Quote @AW217:
Ik erger mij altijd aan zulke bewerkte foto's.
Ik niet altijd, maar wel vaak. Bijvoorbeeld foto 8 vind ik ook niet mooi meer. Jammer dat men soms net wat te ver hier mee gaan.
casecvx170
Mooi foto's weer !!!
kees-steyr
@JD6930 ik kan slecht bij @tinus en @boerderij gaan zeuren net als @guus-steyr doet 😉 maar ik hoop dat ze een keer mijne foto pakken het wordt weer eens tijd voor een Steyr in de Boerderij he guus 😉
Koe
Haha, zeur maar lekker over foto 8. Kan idd te ver gaan, maar is soms ook leuk om de extremen te zoeken. Feit is dat de foto wel geplaatst wordt
deutz dx 470
@Koe indd was ik ook al aant denken, ie staat er nu toch... 😉
JD6930
Quote @AW217:
Foto 3 en 8 met die nepluchten vind ik zonde. Ik erger mij altijd aan zulke bewerkte foto's. Maar ja, dit is ook maar mijn mening.

En de mijne, waar ik me dan nog het meest aan erger is dat die foto's vaak ook nog bakken vol toppertjesstemmen krijgen en de echt mooie NIET bewerkte foto's geen enkele stem of zo weinig dat je ze op 1 hand kan tellen.
Koe
@JD6930 kijk, en dat is nu precies een democratie, zo werkt t in de grote mensenwereld ook
guus-steyr
@kees-steyr nie ligge zijken maar je heb gelijk het werdt weerceens tijd

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
35
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
1