Hydrauliek filter deutz 3006

Hallo, vorige week belde ik een leverancier van trekkeronderdelen op voor een nieuw achterbrugfilter voor mijn deutz 3006, nu schijnt dat deze trekker twee filters heeft, een papieren filter en een uitwasbaar filter voor de hydrauliek en achterbrug.

Nu luidt mijn vraag is dit echt zo of heeft mijn deutz alleen een filter onder de stoel zitten, want de tweede kan ik met geen mogelijkheid vinden, dus iemand die dit toevallig weet???

Alvast bedankt.
stevenb

Reacties

Rozema
Voor zover ik het weet hebben de 06 alleen een filter onder de stoel (achter de versnellingspook). Deze hebben een hoge en een lage veriant afhankelijk van het bouwjaar van je trekker.

De eerste serie (ik dacht 68-72) had een kleiner hyrdoliekfilter

kramp.com/shop-nl/nl/…

De latere serie met de nieuwe hefbak hadden een hoger filter.Deze is te zien op de volgende afbeelding. (deksel en pakking mist)

tractorfan.nl/picture/671303/

kramp.com/shop-nl/nl/…
stevenb
Ik weet genoeg je wordt hartelijk bedankt voor de duidelijke uitleg, bedankt.
jmos
Wel twee. Dacht dat ik gelezen had dat hij in de achterbrug zit. @rpcounty kan het je uitleggen denk ik
casejxu
Als je je stoel demonteert samen met die.plaat daar onder als je alle olie der uit heb zit daar in een wit zuigfilter.... Deze is uitwasbaar
jmos
@casejxu is vanaf zijkant ook bij te komen toch? na aflaten olie...
casejxu
@jmos nee alleeN van boven af.
steyr 4130
Hallo bij mij doet de hef niet van de deutz 3006 maar nu heb ik de olie uit de bak onder de stoel en heb ik het filter die achter de versnellingspook zit er uit gehad en schoon gemaakt maar waar zit die 2 dan in de bak kan ik niks vinden ? Of moet die van buiten af eruit ?
stevenb
@steyr 4130

Ik heb precies hetzelfde gedaan, maar wees gerust er is geen tweede filter, alleen die achter de pook, dat uw hef het niet doet zal aan iets anders leggen, er moet trouwens olie69 op ???? het filter kun je volgens mij niet reinigen een nieuwe is geen overbodige luxe is mijn ervaring maar deze zijn wel duur omdat er een veertje in zit, veel succes met het oplossen van uw hef probleem ????
RPCounty
@stevenb ik zal je uit je droom helpen. er zit wel degelijk een tweede filter in. Die zit gemonteerd onder de grote plaat onder je stoel en dan links voor onder in de hoek bij de zuigleiding. het is een plastic zuigfilter wat met een clip op de plaats gehouden wordt. Dit hebben alle Deutz hefdeksels uit de K serie
stevenb
@RPCounty

Ik heb d'r trekker werkelijk waar op zijn kop gehouden maar er wordt gewoon aangezogen door de leiding er terug door het filter of ze hebben hem er vroeger uit gehaald wie weet ???? maarja het kan maar zo, die van mij moet het zonder stellen ????
steyr 4130
Moi @rpcontry ik kan ook maar 1 filter vinden geen 2 e ontdekt bij het aanzuig filter en die zit rechts
RPCounty
@steyr 4130 ff doorzoeken jongens. Hij zit er echt. Even met de handjes in de olie.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!