Illustratie van:

Fiat 640 - cabine terug of niet?

Vorig jaar maakte ik een fiat 640 op. Toen hebben we de cabine eraf gehaald en besloten om ze niet meer terug te zetten. Nu ben ik aan het twijfelen of ik ze niet terug zou zetten, het gaat om een TIM cabine.

zou ik ze nu terug zetten of niet??

Deel dit topic

Reacties

fiatagriboy
Zo zag ze er voor met cabine en erna zonder cabine uit
mike_v
Denk dat dat iets is wat je zelf moet gaan beslissen.
Ben je van plan er 's winters ook te gaan rijden? Werk je er mee? Zoja, vaak takken ed. die tegen de cabine komen? Ga je vaak in- en uitstappen? ... 😉
eelke
Zou hem er zeker aflaten.
vindt het geen mooie cabine.
Abarth
Bij ons is de ervaring dar zo'n cabine niet echt handig is.. Maar een dakje alleen wel!
Wimsumar
Beste Fiatagriboy: Als ik je fotoboek bekijk is er keuze genoeg uit trekkers met comfortabele cabine voor ''het echte'' werk. De hand-en-span-diensten Fiat-640 kan wel zonder blijven. Scheelt een hoop herrie.

Fotoboek: tractorfan.nl/user/21102/…
HesselFiatpower
Ik had hem er af gelaten 😉
bieske98
Zou hem er op zetten zit je in de winter ook goed
rickrenault
Er op laten zit je,lekker warm en uit de,wind
johan6640
In nederland heb je je cabine vaker nodig dan je denkt
fiatfan
@fiatagriboy als je de trekker in de winter veel gebruikt zou ik die tergu zetten. hebben wij met de restauratie van de 640 ook gedaan. maar nu zitten we toch vaak op de open trekkers... zo'n tim cabine zag je in België best vaak. hier in NL eigenlijk niet veel, daarom moeten wij er ook echt aan wennen om het mooi te vinden.
fridzie
Persoonlijk vindt ik het zeer jammer dat ieder de cabines eraf haalt. Ik vindt het juist mooi staan en het maakt een trekker unieker omdat ieder de hokken eraf haalt. Het is wel een overgang van de open naar de trekkers met moderne cabines.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
3