Illustratie van:

Guldner G25S - Hefoliepomp

Ik ben in het bezit van een Guldner G25S.
Nu ben ik zondag op een trekker show en valt mij op dat de Guldners die daar stonden de hefoliepomp bij de achterbrug hebben zitten en die ik heb zit de pomp voor bij de motor.
Er stond nog 1 Guldner G25S meer maar die had hem ook bij de achterbrug zitten.
Het enige verschil is dus dat wanneer de pomp bij de achterbrug zit de uitlaat horizontaal ligt en bij die van mij rechtop. weet iemand waarom dit is of is dit er later op gebouwd?

Deel dit topic

Reacties

KubotaB6001
Hoe en waarom weet ik niet, maar ik denk dat jij wel voordeel hebt want als de pomp via de versnellingsbak aangedreven wordt, heb je volgens mij geen oliedruk als je helemaal ontkoppelt.
Bjorn G35s
Zo ver ik weet zit ie normaal rechts van de achterbrug rechtstreeks op de aandrijving.
HanomagR228
Als je op de fotos kijkt die hier op tractorfan staan staat de guldner wel tussen.(die met die gele velgen) Je kan goed zien dat de uitlaat over anders zit en dat de pomp er voor zit.
Heeft het ook met het bouwjaar te maken eventueel?
stuifzand
Mischien heb je hier wat aan de.wikibooks.org/wiki/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G25S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
5