Prijzen Kramp

Zou iemand voor mij voor onderstaande artikelen de prijs op willen zoeken? Alvast bedankt.

KU840A
8004734

Deel dit topic

Reacties

mbvaltra
KU840A = 290,00

8004734 = 290,00
mbvaltra
KU840A is een Koppeling 80x140mm Cramer van walterscheid
8004734 is een Aanhangerkoppeling 140x80mm van walterscheid
Ziko
Dank je! Toch nog pittig geprijsd zo'n trekhaakje.
caseih212
@Ziko naar je dealer gaan en daar de prijs vragen, misschien gaat er wel heel wat korting af of kan er wat anders geregeld worden 😉
Ziko
@caseih212 Ja klopt daar heb je gelijk in. Het LMB hier geeft wel wat korting, ik ga maar gewoon op zoek naar iets tweedehands want aanpassen moet ik het toch 😉
TrapTrekkertje
Volgens mij kon elke "dealer" zijn eigen prijs geven.
Daarmee bedoel ik: Kramp verkoopt het aan de dealer voor 80% en die andere 20% mogen zei zelf weten. Ze kunnen het duur houden met 20% of totaal geen winst maken met 0% (Dan heb je nog de 80% over)

Zo ging het als het goed is. (Correct me if I am wrong)
monteurtje
@TrapTrekkertje

80% over van wat???
stel dat ze het de maximale korting geven dan maken ze helemaal geen winst, dus alle moeite die ze dan voor de klanten doen om de spullen te bestellen en te leveren is dan verlies omdat ze niks meer aan de onderdelen verdienen.
Maar je kan zeggen wat je wil, maar iedereen die handel doet wil winst maken anders ben je voor niets bezig en kun je beter stoppen.
jammermaarhelaas
@monteurtje

Natuurlijk moet je ergens aan verdienen om te blijven bestaan.

Wanneer ik echter zie hoeveel euro's er bij de tussenhandel blijven hangen (wanneer ik prijzen vergelijk) dan denk ik dat zij zich er wel mee redden.
Husqvarna
@monteurtje
In de bouwmaterialenhandel is 5% heel normaal de laatste jaren.
monteurtje
@jammermaarhelaas

ik ben met je eens dat sommige onderdelen redelijke marge op zit, maar dat is meestal bij de grotere bedragen dat dat opvalt, kleine goedkope onderdelen van bijvoorbeeld 5 euro verdien je maar een enkele euro aan maar heb je wel werk aan om ze op te zoeken , te bestellen en bij aankomst uit te pakken, dus dan is die euro al verloren terwijl hetzelfde percentage bij een onderdeel van 500euro veel meer opvalt omdat het gat dat groter is.

@husqvarna
we zitten hier niet in de bouw, maar dat er zo weinig tussen zit is 1 van de redenen waarom het zo slecht gaat in de bouw.
maar vegeet ook niet dat INTERNET de hele handel ook scherper en moeilijker maakt, iedereen zit tegenwoordig te shoppen naar onderdelen die ergens anders net wat goedkoper zijn (miss van mindr kwaliteit maar dat vinden ze niet erg), en vervolgens bij de plaatselijke leverancier klagen dat ie te duur is en ergens anders de delen gaan halen, maar als ie jaren laten op de fles gaat is het toch zo zonde van hetbedrijf waar ze al jaren kwamen, terwijl zulke mensen er zelf aan meegewerkt hebben.
ik vind altijd dat als je ergens goed geholpen word en de bedrijven zitten in de omgeving dan mogen ze van mij best ietsjes meer verdienen hoor.
RPCounty
Ik vindt het een waardeloze toestand om hier prijzen te gaan noemen, terwijl je die bij je dealer kunt opvragen. maar men is altijd bang dat die er teveel op verdienen. maar ja deze discussie hebben we hier al zo vaak gehad, en elke keer zijn er wel weer van die mensen die het zonodig weer moeten proberen
rene roadless
@RPCounty dat gezeik over een prijs, stop dan gewoon met je hobby en kijk de zon uit de lucht, die gaat voor niks op....
Favorit614
@RPCounty voor de "grotere"sleutelaar is er altijd nog My Parts Partner account en Granit dat je via je dealer kunt aanvragen.
Dat houd dus niet in dat deze 2 de zelfde prijzen hanteren voor de exact gelijke producten.
Ik heb wat op het oog , prijs rond de 700 euro , en bij de ander ca 100 goedkoper.
Waarom zou je dief zijn van je eigen portomonee.
De dealer heeft z'n provisie , en jij bent goedkoper uit.
RPCounty
@rene roadless dan gaan ze weer de prijs van de goedkoopste zonnebril opvragen .....
RPCounty
@Favorit614 ik bedoel maar, dat is toch beter dan hier op een forum lopen te leuren over de prijs?
Favorit614
@RPCounty Voor de dealer is het ook een gezeur , elke keer komt er 1 vragen wat kost dit. Meestal veel tijd , en kopen nee is te duur.
Liever zou ik zien dat Kramp en granit een web site hebben waar "richt"prijzen op staan. De evt korting kun je dan bij je dealer opvragen.
Scheelt ook een hoop gezeur
RPCounty
@Favorit614 dat zou een idee zijn.
Favorit614
Of anders : mechashop.nl/
Heeft heel veel uit het kramp assortiment.
monteurtje
@RPCounty

helemaal met je eens, dat prijzen gezeik hier word ik weleens moe van, heb ik ook al vaker gemeld hier dat ze ermee op moeten houden, maar net wat je zegt er zullen er altijd blijven die ermee doorgaan.
en dan zijn er ook nog die op zondag roepen dat ze niet kunnen wachten om prijzen op te vragen tot maandag en dan het lmb bellen.
Al zitten die ook niet op zulke figuren te wachten zoals jij al zei, die enkel maar bellen voor prijzen en nooit iets bestellen of kopen.
Husqvarna
@monteurtje
Dan gaat het vaak wel over grote bedragen, maar ben benieuwd wat de dealer nog op een nieuwe trekker/machine verdient.
Maar waarom zou een Kramp geen bruto-prijzen op de site zetten, dat zou iedereen een boel gezeur, gebel en vooral tijd schelen. Bij sommige onderdelen is het altijd afwachten kost het 100 euro of 800 euro, bij het laatste beland een machine misschien wel bij het oud-ijzer.

@Favorit614
Mechashop is van Kort Zwiggelte, 1001parts.nl
Maar als men iets (gauw) nodig is bestellen ze het toch wel bij de lokale lmb, ik vraag nooit prijzen op, want die weet ik al, bestelnummer wat wil je nog meer.
radium45
Quote @monteurtje:
ik vind altijd dat als je ergens goed geholpen word en de bedrijven zitten in de omgeving dan mogen ze van mij best ietsjes meer verdienen hoor.

+1
rene roadless
@RPCounty het is ook wel streekgebonden waar ze het meeste over de prijs lopen de zeiken
Ziko
Wat een discussie om niks weer hier. Ik vraag de prijzen hier niet om de dealer af te zeiken maar gewoon omdat ik hem hier dan niet lastig mee hoef te vallen.
Inter1246fan
Zou iemand voor mij willen opzoeken wat dit product kost?
kramp.com/shop-nl/nl/…
mbvaltra
@Inter1246fan

Een rib uit je lijf 😃

Kost 4.20 euro. Dus dat valt mee
Inter1246fan
@mbvaltra

Haha dankje
dx11
@mbvaltra kun je mij vertellen wat dit kost?

D7747
mbvaltra
Quote @dx11:
D7747

D7747
Achterruit boven
92.30 euro, ligt op voorraad 😄
dx11
@mbvaltra ai, jammer geld. Maar iig bedankt!
mbvaltra
@dx11

Raampje stuk gereden?
dx11
Lammerboer
790453 zou iemand deze prijs voor mij willen opzoeken
rickboer blija
@Lammerboer vraag even in deze topic, die is meer actueel
tractorfan.nl/topic/56553/
sjouke
2sd964169111 iemand die kan verklappen wat deze kost?
rickboer blija
@sjouke vraag even in deze topic, die is meer actueel
tractorfan.nl/topic/56553/
vanmeij
@sjouke helle achterlamp, 41,66 @rickboer blija idd 😄
vanmeij
@Lammerboer onstekingsspoel 23,10

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
37
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
19