Fiat 640 - Motor

Heeft iemand enig idee hoe ik de balancer op punt moet zetten van een Fiat 640?? ik heb gemerkt dat op de gewichtjes 2 merktekens staan, dus veronderstel ik dat die moeten op punt staan en de eerste zuiger op BDP, maar kan iemand mij dit bevestigen??
mvg
Bjorn

Deel dit topic

Reacties

goeiedag eem
Waarschijnlijk zitten er dan ook wel merktekens op de krukas. Bij onze Deutz heb ik hem er ook onderweg gehad en daar zaten op de tandwielen van de gewichten en het tandwiel op de krukas merktekens, maar kan je niet zeggen of dat bij fiat ook zo is maar ga er wel vanuit, dus gewoon even kijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0