Uitlaat international 844 s

Weet iemand waar je een nieuwe uitlaat voor een international 844 s kan aankomen?

Deel dit topic

Reacties

koenjohndeere
Contratec of kramp of tractor slopers of gwn een openpijp
RvM96
Ga idd naar een sloper een nieuwe heeft niet meer dat typisch geluid.
monteurtje
@RvM96

de nieuwe kunnen weldegelijk het oude vertrouwde geluidje krijgen hoor, als je m maar even goed aan het werk zet dan gaat ie gewoon fluiten 😄
renault551s
Melk leiding;)
johnny p
Mijn case 5140 heeft nog de originele pijp.maar ik vind dat deze meer een rammelend geluid heeft dan een mooie 6cyl grol.als ik de uitlaatpot leeghaal of er vantusse haal,gaat deze dan mooier klinken?
koenjohndeere
@johnny p als je hem al goed zo vast maken zou ie denk ik al minder rammelen en ja als je de uitlaatpot (demper) verwijdert heb je een prachtige 6 cilinder symponie
johnny p
@koenjohndeere vast staat het wel hoor.en krijg ik ook die mooie symfonie met de turbo?en mogen er bochten in die"straight pipe" zitten?
koenjohndeere
@johnny p als er een turbo op zit wel
johnny p
@koenjohndeere
er zit standaard een turbo op.
sorry dat ik het effe niet snap.
krijg ik mooi geluid met turbo of mogen er bochten inzitten als er een turbo opzit?
alvast bedankt.
koenjohndeere
@johnny p hoebedoel je bochten in zitten je moet gwn de demper vervangen voor een stuk rechte buis
johnny p
@koenjohndeere
de uitlaat komt langs links uit de motor gaat recht naar boven de uitlaatpot in en dan komt aan de rechterzijde, recht naar boven de uitlaat weer uit de pot. het gat in de carrosserie zit dus ook rechts .dus eigenlijk is het spruitstuk-10cm buis naar boven-bocht 90graden naar rechts-30cm buis-bocht 90graden omhoog-ongeveer 1m buis recht omhoog.
koenjohndeere
@johnny p je moet zorgen dat je de uitlaatpot der af haalt en die buizen aan mekaar verbind
johnny p
@koenjohndeere
ja die buizen zou ik dan zelf maken en aan elkaar lassen. maar het stoort dus niet dat er bochten inzitten. dan zal ik is aan het knutselen gaan.alvast bedankt.
koenjohndeere
@johnny p is goed hoor ben benieuwed naar een filmpje

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
52