Illustratie van:

John Deere 3120 - Heft daalt niet meer en reageert niet op bediening

Tijdens het maaien begon de hef al vreemd te doen doordat hij alleen nog maar helemaal boven of helemaal onderaan kon staan. Vervolgens heb ik de maaier afgekoppeld en nog eens geprobeerd om de hendel van de trekkrachtregeling anders te zetten, hierop ging de hef helemaal omhoog en is deze niet meer omlaag te krijgen ook niet als ik de hendel van de diepteregeling in de normale stand zet.

Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

Deel dit topic

Reacties

roy jd3130
Heb ik met me 3130 ook gehad stangetje krom in de hef deksel .hij ging ook gelijk om hoog diepte regeling geen beweging in tekrijgen
3130ls
Waarschijnlijk is je stangetje uit zijn sleuf zogezegd in je hefdeksel,en dan schiet hij omhoog.je moet wel oppassen want nu drukt je cilinder tegen de rand van je hefdeksel aan.
je zal hoogstwaarschijnlijk je hefdeksel eraf moeten lichten en je stangetje er weer terug indoen.
als je hem er weer in doet moet je proberen je diepteregeling op alle standen te bewegen.hij kan er beter dan weer uitgaan als dat je je hefdeksel er weer opgezet heb
JD3120
@roy jd3130 & @3130ls
Heren bedankt voor de informatie, deze stang heb ik al een keer eerder vervangen toen ik de manchet en de kleppen heb vernieuwd. Ik heb alles uit elkaar gehaald en het bleek dat het uitgaande asje van de diepteregeling uitgesleten was waardoor de deze niet meer op de bediening reageerde. Deze heb ik opgelast en nu doet de hef het weer.

Bedankt voor de moeite!!
roy jd3130
@JD3120 geen dank
roy jd3130
@JD3120 heb je nog mooie foto s van de 3120 ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4