International 955 XL - Agromet

Ik zou een trommel maaier van 185 willen kopen van het merk agromet . Is dit een goed merk ? Ik ben hobby boer en heb ongeveer een 7 ha te maaien .
Traktor955

Reacties

JD 6430 The Best
De maaiers zelf zijn wel goed, alleen onderdelen enzo wijken nét weer af van de gangbare onderdelen, dus past het weer niet, de buurman heeft een aantal jaar zn ding gehad 😉 nu heeft hij een pz 210 of zoiets, daar zijn alle onderdelen zo van verkrijgbaar
Ritchie
Ik raad het af 😉 Gewoon 'n goeie tweedehandse kopen van een conventioneel merk, daar heb je een stuk meer plezier van denk ik zomaar.
Jasperfendt
Niet doen koop maar een oude pz ook geen nieuwe vicon 185 tromelmaaier want vicon laat de kleine maaiers in polen maken en dat is troep een buurman heeft er ervaring mee.
Jasperfendt
Trouwens een 955 kan veel meer aan dan een 185
DeutzDieter
Deutz maaiers zijn ook goed!
We hebben de afgelopen 3 jaar telkens 100 ha per jaar gemaaid ermee, nooit problemen gehad
Valtra-Fordpower
Agromet is leuk spul, maar mijn ervaring is wel dat als er wat stuk gaat de levertijden TOT wel 2maanden kan duren!!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 955 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!