Illustratie van:

Case International 640 - 633 - ffe vraagje over banden

Ik heb hier gelezen op het forum dat er 18.4 R 30 achter op een 633 dus was mijn vraag kunnen er ook 600/70 R 30 achter op?

groet Robert

Deel dit topic

Reacties

Loeideutz
Als je zelf effe aan het rekenen slaat kom je tot de ontdekking dat de band, aan een kant van de velg bijna 2.5 cm hoger is. Als je die plaats hebt, is dat al goed. Pas op met oudere, afgesleten banden, dan moet je nog wat slijtage meetellen. In de breedte denk ik dat je een velg moet kopen waar de hartpatiënt niet meer in het midden zit. Ik ben niet zo bekend met International, maar ik denk dat het anders niet meer past.
ErDee
T is inderdaad een kwestie van meten en rekenen.
Fendt926Driver
Quote @Loeideutz:
denk ik dat je een velg moet kopen waar de hartpati�nt niet meer in het midden zit
hart patienten zitten bij ons in een rolstoel niet in een velg
Loeideutz
@Fendt926Driver Ja, sorry, ik weet het. Maar dit was dus het gevolg van het internetten op een tablet die zelf de woorden vormt, en daarna niet goed controleren. Ik bedoel natuurlijk hartplaat.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2