Illustratie van:

Hitachi Zaxis 135 US - zonneklep gezocht

Beste tf'ers,

na een ongelukje met de grijper ben ik momenteel op zoek naar een nieuwe zonneklep (of regenklep ) aan de cabine van een hitachi binnendraaier. Bij de dealer kost dit maar liefst (660euro !) en het gaat dus enkel om het plexiglas gedeelte.
Zijn er misschien enkelingen die een alternatief weten, of toch voor een redelijke prijs dit kunnen bekomen. ps herstellen is niet mogelijk, want ben één helft kwijt tussen het puin 😄

alvast vriendelijk bedankt

Deel dit topic

Reacties

GROENEDEERE
Zonneklep? Dat is een regenklep. Om bij geopende raam het ergste water buiten te houden. 660.euro is erg duur. Welke dealer zitten jullie?
Tom VB
Luycks. Via verzekering ?
fresheliciouss
@GROENEDEERE zitten idd bij luyckx.. maar denk niet dat de prijs door de dealer alleen bepaald wordt.
fresheliciouss
@Tom VB verzekering moet je kunnen verantwoorden. als er voor de rest niet stuk is, lijkt mij het nogal moeilijk die klep stuk te krijgen. wel bedankt voor het idee natuurlijk 😄
GROENEDEERE
Wij hadden een kap kaduuk.maar kan.me niet heugen dat t zo.duur was. T is gewoon plexiglas.
New Kobelco
@fresheliciouss
Die van mij is ook kapot (mee door de vorst) kostprijs bij de Bruycker 700.euro. Veiligheids klepke voor lasthaak ( van den heuvel) bij luyckx 70 euro bij De bruycker 30 euro. Dan maar geen regenkapke en het klepke blijft in kabine liggen tot ze komen keuren.
fresheliciouss
@New Kobelco laten jullie ze dikwijls keuren? bij ons eigelijk bijna nooit..
New Kobelco
@fresheliciouss
Camion en kobelco elke 3 maanden , wij werken af en toe voor de regie der gebouwen . De Keurigen op zich vallen wel mee gewoon in orde zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hitachi Zaxis 135 US ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1