Illustratie van:

Deutz D6007 - Ruitenwisser 85-110 graden?

Hallo, wij hebben bij onze deutz d6007 de ruitenwissermotor kapot en nu wil ik een nieuwe bestellen. Het gaat hier om een Fritz meijer modul 3000 cabine, nu mijn vraag moet een een ruitenwissermotor hebben met een slag van 85 graden of van 110 graden?

Alvast bedankt,

mvg Gerjan van Werven.

Deel dit topic

Reacties

Valtra-Fordpower
Meet maar op, met een totale lengte van 60cm is de slag bij 85graden ongeveer 81cm en bij een slag van 110graden is dat bijna 99cm.
gerjan600
Dus die 60 cm is van het wisserblad?
Valtra-Fordpower
@gerjan600 Nee, vanaf het draaipunt naar het verste wisser puntje. Ik weet de maat niet van jouw, dus heb ik maar wat gepakt. Als je de lengte weet bereken ik die wel voor je.
gerjan600
@Valtra-Fordpower kheb hem opgemeten en die is 55cm
Valtra-Fordpower
@gerjan600 Vanaf het draai punt tot aan het wisser puntje?
gerjan600
@Valtra-Fordpower jah, je schroeft hem vast op het draai punt vanaf daar naar het puntje 55cm
Valtra-Fordpower
Dat is dan 75cm en 90cm. Hemelsbreed, dus gewoon rechtuit.
gerjan600
@Valtra-Fordpower oke, bedankt, aan de bovenkant is het raam 1175mm en onderkant 1295mm welke zou ik dan het beste kunnen doen? @Valtra-Fordpower
Valtra-Fordpower
@gerjan600 Gewoon dezelfde weer nemen? Het gewiste ruitje heeft vast wel een afdruk van de oude wisser. Maar de brede zou kennen dan.
gerjan600
@Valtra-Fordpower oke, kzou morgen met daglicht wel even kijken, bedankt voor je hulp.
Wimsumar
Beste Gerjan600: Je kunt toch aan de aftekening die in de loop der jaren op het raam is ontstaan wel zien of de hoek die de wisser maakt bijna haaks is of net iets meer dan haaks?
gerjan600
@Wimsumar Jah maar het probleem is een beetje dat die al heel lang niet mer aan is geweest mn vader vond het niet nodig een nieuwe maar ik wel 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6007 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
125