Gezocht boeren in de dordogne

Hoi,
ik zit op het moment in frankrijk in het gebied de dordogne en nu willen we wat melkvee boeren opzoeken. weten jullie misschien nog nl of franse boeren in deze streek. en hebben jullie dan misschien een adres?

ik hoor het graag

Deel dit topic

Reacties

radium45
Zoveel zitten er daar niet, de meeste nederlanders daar zitten op de camping
.
radium45
Heb je weer bereik daar? Kpn lag er een mooie poos uit daar in de dordogne.
thomie22
Een oud klasgenoot van mn vader zat daar maar die is verhuist naar bretange. Niet echt in de buurt dus...
jorn wijthmen
@radium45 zoiets dacht ik ook al dat er niet veel zitten de meesten zijn van die hobbyboertjes met 2 koeien een schaap en 5 ganzen daar worden we niet echt wijzer van. ik heb gehoord dat die dirk jan nagelhout van bzv hier ook ergens zit heeft iemand daar gegevens van toevallig?
Deeretown
Heb nog familie wonen in Minzac. Ze hebben daar een wijn boerderij. Geen koeien, maar druiven zijn ook interessant!. Voor meer info zie www.larogere.nl.
JoranK
@jorn wijthmen Boer Dirk-Jan uit bzv.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1