Illustratie van:

Ford 3000 - versnellingspook

Kijk 'lees meer' voor een foto van de deksel.

het rechter gat van de 2 gaten zit normaal de linker pook in, dat gat is helemaal weggesleten, waardoor de pook omhoog kan komen, het lijkt mij een ring die geklonken zit op de deksel, ik wil hem graag oplassen alleen mijn vraag is, is de rechter het zelfde als de linkse, zodat ik hem kan namaken? en kan ik die plaat eruithalen door de plekken uit te boren waar hij(naar mijn weten) vastgeklonken zit?

alvast bedankt voor jullie hulp

Deel dit topic

Reacties

jammermaarhelaas
@ford5000

@RPCounty

Of vervangend product:

trekker-onderdelen.nl/page9.php/…

trekker-onderdelen.nl/page9.php/…

Ik heb hier geen ervaring mee, maar past de versnellingspook ook in het gat van de groepenpook? je kunt dan misschien wel zien of het past, en namaken zin heeft.
Of uitboren van de puntlassen/klinknagels zin heeft? Allicht wel, gewoon van onderuit boren tot je door de ring bent, en dan kijken of je hem eruit/eraf kunt hameren/beitelen.

Succes ermee.
marco steyr
Lijkt mij gepuntlast, zou je zo door kunnen boren
ford5000
Ik heb bij één van je foto's een reactie gegeven hoe ik zoiets meestal oplos.
albert-fendt
@marco steyr ik heb vandaag gemerkt dat dat niet zoomaar gaat, volgens mij is het keihard staal, iemand tips hoe je dat dan kun doen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!