Illustratie van:

International 724 - rijd niet

Mijn 724 wil niet meer voor of achteruit in geen enkele groep wil hij rijden
wat kan de oorzaak zijn?

Deel dit topic

Reacties

ErDee
Heb je agriomatic-s erop? 2 hendeltjes rechts van het dashboard?
wvdh
Agriomatic erop??
robinsiebring_IH
Bij een gewone versnellingsbak wil dat palletje wel een slijten. dan is hij er uit geschoten. pook eruit halen en oplassen is de beste oplossing. hebben ik ook wel eens gedaan
Schluterfan
Ik heb een 644, geen Agriomatic, met de voor en achteruit links naast de stoel. Ik heb al gehad dat de buspen die de hendel met de as in de transmissie borgt, gebroken was. Resultaat, de geit wou voor nog achteruit. Ik had wel het "geluk" dat het voorval net voorkwam toen ik verlegde, en de bak in kruip had steken. Eenmaal in slakkegang naar huis, en daar het hefdeksel eraf gehaald. Nieuw busje door hendel en as, en probleem was opgelost. Je hebt er wel een heel dag werk aan voor zo'n prul op te lossen, maar hij rijd toch weer, en dat is het voornaamste 😉.
RvM96
@Schluterfan
een 724 heeft schakelpoken tussen de benen dus er is geen sprake van een as die de versnellingsbak in loopt 😉

wat@robinsiebring_IH lijkt me idd de oorzaak, is ook eenvoudig de controleren, alleen de 4 boutjes los en je bent erbij.
Schluterfan
@RvM96

Ooh, oke, wist ik niet 😉. Ik dacht dat de 44 serie, de opvolger was van de 24, vandaar 😉.
RvM96
@Schluterfan is het ook, maar daarbij de de plaats van de versnellings- en groepenpook ook gewijzigd.
Arrie94
Hadden wij vorige week ook met een 724. Die stond vast in z'n 2. Pook eruit, toen iets oplassen en weer terug monteren. (Half) uurtje werk
423-1246
Ik heb het laatst ook gehad met de 423 nou weet ik niet of dat het zelfde is, maar bij mij was de veer onder de versnellingspook kapot en zat tussen dat palletje en de schakelvorken.
veertje vervangen en het was opgelost, maar wel een dag werk
hoest
Kan ook dat de agriomatic te weinig olie heeft
wastobbe
Waar zit de peil stok van de agriomatic en vuldop?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
4