Fiat 221R - Handleiding

Ben sinds kort de trotse eigenaar van een fiat 221 R. Hij was eerst van mijn vader. Nu ben ik echter niet zo thuis in het motorische!. Het zou dus erg fijn zijn als er een handleiding zou zijn wat te smeren/ olie bijvullen en waar enz!. Het grote onderhoud laat ik wel door iemand uitvoeren die er verstand van heeft en gek is van tractoren!. Deze tractor is voor mij heel bijzonder, het zou dus erg fijn zijn als iemand hier meer info over heeft!.(ik heb er echt geen verstand van!)

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet, Marcha
cobfan

Reacties

Wimsumar
Beste Cobfan: Informeer naar de (on)mogelijkheden:

Wel voor 411 (in de advertentie) : agrikoop.nl/Webwinkel-Product-4883404/…

Of bij:

onderdelenboeken.nl/

( Heeft 'm niet op de c.d.-lijst staan maar...........)
fiatfan
Kun je bete zoeken naar handleiding van 211, want dat is hetzelfde in bediening. als je er niet uitkomt, stuur maar een pb, want ik weet wel iemand die een mooie (kopie) heeft.
fiatteam
@fiatfan

Handleiding van een 215 is ook een optie, motorisch en achterbrug praktisch hetzelfde.
fiatfan
@fiatteam ja kon ook nog..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 221R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!