Ford 3000 - elektrische bedrading

Ben onlangs begonnen aan de tweedehands tractor van mijn schoonpa het elektrische werk ,heb wel een onduidelijk schema. zou iemand mij kunnen helpen aan een duidelijk schema en waar ik een complete kabelboom kan kopen.

Vriendelijk bedankt alvast, grt Marcel

Deel dit topic

Marsvd

Reacties

nhmonteur
histoparts.com/webshop/…

volledige kabelboom voor je trekker
koenjohndeere
Die schema's kun je veel op internet vinden had een maatje van me ook met zijn inter zijn gwn completen boekwerken van uit te printen maar of dat dat ook bij ford is dat weet ik zo niet
ford5000
Stuur maar een PB met je mailadres, dan heb ik het schema voor je op PDF.
322kris
Heb onlangs een heel nieuwe bedrading gemonteerd op een F3000.Er is een verschil van "wiring-diagram" indien je serie nr start met een "C" of "A"en "B".Heb ze allebij hier in mn shop manuel,indien je iets aan de weet wilt komen,laat maar van je horen.
Een nieuwe kabelboom die je kan kopen heeft wel niet dezelfde kleurendraad zoals die vermeld staat in de wiring diagram,heb hier zelf eentje samengesteld.
Marsvd
@nhmonteur Dank je wel, voor de info vandaag bestelt morgen wordt de kabelboom geleverd.

groetjes ,Mars
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!