Na de regels volgt de handhaving "België"

Binnenkort treedt een Koninklijk Besluit in werking dat de boetes vaststelt voor overtredingen van de regelgeving voor uitzonderlijke voertuigen. De regelgeving voor uitzonderlijke voertuigen is al enkele jaren van toepassing. Op vraag van Boerenbond werden de regels voor landbouwvoertuigen intussen wel versoepeld, zodat ze in de praktijk haalbaarder zijn. Heel wat landbouwers maakten de voorbije jaren hun machines breder dan 3 m trouwens al in orde.

Deel dit topic

Reacties

930triplemaaier
Dan weet je waar je aan toe bent als je de machines niet in orde hebt
NHtvt135
Ooh ja alleen maar goed denk ik he.
hmmmm zon boerenbond in belgie is wel wat geloof ik he: in nederland hebben we ook zoiets 😃 :boerenbond.nl/ 😃
NHSanderJD
Hier is de Handhaving ook streng aan het controleren op landbouw voertuigen. Bijna geen enkel bedrijf heeft alles in orde volgens de regels.
mf gek
@NHtvt135 haha +1!
bakker kawasaki
Wat een zever.
das weer enkel bedoeld om hogere boetes te kunnen uitschrijven en geld te innen . meer niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1