Raar geluid in hoogste versnelling fendt 102

In hoogste versnelling hoor ik iets als een gerammel of riem die te los ligt en als ik dan snelheid minder gaat het weg . hoor het iets voor de Vitesse pook . tussen motor en vittese pook . motor is het niet die draait mooi juist daar achter.
alvast bedankt
belmans marc

Reacties

mfjens
Misschien de koppeling. is het een kraakent geluid of een rammelent geluid? probeer het eens te omschrijven
Boemrang
Dat doen sommige tractoren, vervelend is dit he..... 😃
marc102
Te weinig olie in de vloeistofkoppeling?
Wimsumar
Beste
Quote @Marc102:
vloeistofkoppeling?

Kan niet.
Een vloeistofkoppeling makeert nooit wat aan (99,99%) of is defect (door lek). Met minder dan voorgeschreven hoeveelheid olie in de vloeistfkoppeling zal de motor tot een hoger toerental komen dan de (max) 1.200 testtoerental bij het stilstaand houden van de trekker in de hoogste versnelling.

@ Belmans Marc: Het gerammel kan volgens mij ontstaan door een defect lager in de aandrijflijn voor de snelgang (deze is apart van de 'gewone' versnellingen.
Deutz 001
Wat scheelt er een slaand geluid als je met het gas speelt wat is dat
belmans marc
Fluitent geluid bijna als je hoort als een riem die slipt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!