International 423 - hydroliek aansluiten

Hallo allemaal, ik wil graag een kruishendelbediening op mijn 423 monteren. Nu heb ik al 1 enkelwerkend en 1 dubbelwerkend ventiel.
Kan ik gewoon aftakken van de aanvoer en retour of kan dit niet?
Alle reacties zijn welkom.

Deel dit topic

423-1246

Reacties

Gerron
Als je met kruishendel zo'n T stuk met hendel er op bedoelt dan sluit je die aan op je enkelwerkend ventiel.
Als het zo'n blokje is met een hendel (of meerdere hendels) er boven dan heb je een aan- en afvoer nodig en dat kan op je dubbelwerkend ventiel waarbij je het ventiel dan in 1 stand vast zet. Een foto zou wel duidelijker zijn.
423-1246
Ik wil eigenlijk los van de andere ventielen een kruishendelfunctie opbouwen voor een voorlader
Gerron
De beste manier is dan toch gewoon zo'n blokje dat je aansluit op je dubbelwerkend ventiel. Als je zelf gaat prutsen door ergens eerder de druk weg te halen dan moet je er wel een overdrukventiel bij plaatsen want anders gaat het mis.
Bakker S
Je kunt hem er wel tussen zetten. Heb het zelf ook gedaan. Plaats hem na het enkel/dubbelwerkend ventiel en de hef inrichting. Kijk wel ff of er een overdukventiel op zit.
Vraag eventueel bij een mechanisatiebedrijf.
ErDee
Let er wel op dat het een oliesysteem is waar de olie continu moet kunnen stromen. Dus als er geen functie benut wordt loopt de olie gewoon rond.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!