Agria 1600

Wie kan er meer informatie over mijn agria 1600 geven.
dan met name over het type uitvoering? of kan me in contact brengen met een agria kenner?
foto uploaden lukt nu even niet..

Deel dit topic

Reacties

Ferdinanddijkstra
Smit Lmb in Sint jansklooster of geert Lubbers uit ens , beide grote kenners van agria
AG35
Wat wil je weten? We hebben ook een paar 1600's en boekjes ervan.
fiatfan
@Ferdinanddijkstra bedankt, heb ik tenminste een paar namen voordat ik alles uit elkaar ga schroeven..
@AG35 mag ik van de winter een keer bij je komen kijken?
ik heb wel 1000 foto's op internet bekeken, maar die hebben allemaal een vast stuur, alleen in hoogte verstelbaar. bij ons is het stuur helemaal te verstellen, om te draaien etc, maar er zit geen achteruitversnelling op. nu heb ik een klein foldertje waarin staat dat de achteruit een optie was, maar er staat niets in over een verstelbaar stuurboom..
ik wil wel wat meer te weten komen over deze machine en zijn bouwjaar etc. misschien is er ergens een sloper te koop waar een getriebe op zit met een achteruitversneling?
AG35
@fiatfan
Tuurlijk mag je een keer komen kijken, doe maar een pb tegen die tijd. ken ze ook alleen met vaste stuurboom. Met achteruit ken ik alleen de 2600, is bijna hetzelfde heeft een iets sterkere motor. En die hebben wer dezelfde stuurboom. Plaats je er een foto van? Ben er wel benieuwd naar.
johan6640
Reparatiebedrijf h smit uit dwarsgracht. heeft ook nog veel agria spul

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
91