Farmers Got Talent 15 - 9 - 2013

Goede morgen,

Zondag 15 september aanstaande organiseert het Agrarisch Jongeren Kontakt West Zeeuws Vlaanderen het evenement “Farmers Got Talent”. Het compleet nieuwe bestuur heeft geprobeerd met nieuwe activiteiten de bestaande dag uit te breiden.
De dag begint met een rit voor klassieke en antieke tractoren welke van Sluis naar Breskens voert door het polderlandschap van West Zeeuws Vlaanderen. Bij aanvang op de locatie aan de Langeweg in Breskens zullen de oldtimers voor de allerlaatste keer mogen ploegen in de “Waterdunen”.

Naast de ploegwedstrijden is er ook een tractor rodeo, boomstam slepen trekkerbehendigheid enz. Ook voor de kinderen is er onder andere een minigraver en een springkussen beschikbaar.

Gezien het grote aantal sponsoren, is er ook vanuit de bedrijven een goed draagvlak voor dit evenement.

Wij zouden het erg mooi vinden mochten jullie tractorfanners hier aanwezig zijn!

www.ajk-wzvl.nl

Mvg,

Michiel Buijsse
0611223921

Deel dit topic

Reacties

NHtvt135
Dus mensen allemaal jullie snappen het wel, allemaal daarheen het is vast de moeitte waard!
rwen32
En, hoe was het?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0