Herder, vandaele, bos of hemos? of nog iets anders?

Hallo,

Ik ben op zoek naar een goede maaiarm voor aan de tractor voor het maaien van grasbermen met afzuigsysteem. Met welke hebben jullie ervaring? Wat is de beste prijs/kwaliteit? Voor wat moet ik opletten bij aankoop van een occasie? ....
Of beter direct nieuw kopen?

Deel dit topic

Reacties

Sanderzz
gerbenmuijs.nl/object/409/

dan is zoiets een mooi setje denk? trekker en herder zijn zowel los als als set te koop. En naar mijn mening is herder het merk!
herderfan
@Sanderzz Denk ik ook .
Maar ja ieder zn merk.
Mooi spulletje op die foto.
jd4050
Kun je niet een paar proberen om te kijken wat je het beste bevalt? informatie kun je in ieder geval wel opvragen bij de fabrikanten/importeurs.

hemos.nl/

wimvanbreda.nl/
Sanderzz
@herderfan

ja dank je, ben er ook heel erg blij mee! maar jou spulletje mag er ook wezen!
herderfan
@Sanderzz Dankje . ga met plezier nr mn werk.
Als t ng is droog weer wordt is helmaal super.
Sanderzz
@herderfan

ja t is nu allemaal alweer gek zat hier. en dan kom je er snel achter dat t toch wel heel wat zwaarder is als t ouwe trekkertje.....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!