Illustratie van:

Case IH Maxxum-serie - maxtrak fronthef

Ik zoek een maxtrak fronthef voor een case maxxum 5120 pro maar ben niet echt wat tegen gekomen.weten jullie wie er nog 1 ligt hebben?of zelf een fronthef die niet gebruikt wordt.
Ik wil er 1500 euro voor geven.
Gr

Deel dit topic

Reacties

WTors
1ligt hebben(1heeft liggen)
ih744-s
Met of zonder pto
WTors
Met pto.heb liever geen zuidberg omdat fronthef anders te ver naar voren komt
WTors
@dx11 daar zit geen pto op
DaanHaar
Veel succes! Past de hef van een 6 cylinder voor de 4 cylinder maxxum? Voor een nette hef met pto ben je minimaal 2500 euro kwijt denk ik.
WTors
@DaanHaar ja dat past,heb ze wel vaker gezien rond.1500 euro gezien maar was pto kapot of zonder
dx11
@WTors klopt, maar is wel een zuidberg die niet te ver uit steekt
WTors
@dx11 ja en we hebben een zuidberg fronthef voor op de jd maar die steekt stuk uit
Fendt926Driver
Staat er net een op t en m staat geen prijs bij.

tractors-and-machinery.com/site_display_content.ph…
SJB533
Quote @DaanHaar:
Past de hef van een 6 cylinder voor de 4 cylinder maxxum?

Maxxum 5120-5150 Pro hebben dezelfde afmetingen toch? Buiten de chassislengte om, natuurlijk 😉
DaanHaar
@sjb533, dat klopt de hef zelf past wel maar met name de tussen-as tussen de motor en de aandrijving vormt denk ik een probleem. Op zich is dit probleem wel te overwinnen maar de opener van deze topic wil niet veel geld kwijt. Bij zuidberg kost een dergelijke tussen-as al tegen de 400 euro.
SJB533
@DaanHaar
Ik zit niet zo in die Maxxums, Daniël, maar de lengte van die types wordt toch door de motor bepaald (en dat deel van het chassis)? De voorasdrager is in dat geval dus dezelfde...
radium45
@SJB533 Ik durf niet te zeggen of het frontblok van die types hetzelfde is, buiten dat of de aansluiting op de poelie hetzelfde is, 4 en 6 cilinder? Kan me voorstellen dat een 50 een andere vooras heeft als een 20.
SJB533
@radium45
Vooras kan best lichter zijn, maar formaat lijkt mij hetzelfde. Niets makkelijker en goedkoper om zoveel mogelijk delen hetzelfde te houden 😉
radium45
@SJB533 Uit ervaring weet ik wel dat hij van een 40 op een 50 pro past.
DaanHaar
@sjb533, de hef op zich kun je er zo aanbouwen, dat is het probleem niet. Ik weet alleen niet hoe het zit met die bewuste tussen-as. Kan me niet voorstellen dat die hetzelfde is. Onlangs nog een zuidberg overgezet van een 845 naar een 1056 maar daar was de lengte en de aansluiting van de tussen-as een probleem.
SJB533
@DaanHaar
Die trekkers komen uit verschelende families 😉
DaanHaar
@sjb533, de fronthef (dus niet de aftakas) van de maxxum (5120-5150) past ook voor de MX serie (100-170) maar ook voor de MTX serie van Mc Cormick.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum-serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
4